نوشته شده توسط : سامان

تفاوت و شباهت های رله و کنتاکتور در چیست؟

بررسی تفاوت و شباهت های رله و کنتاکتور به ما کمک شایانی خواهند نمود. رله و کنتاکتور هر دو ابزارهای الکتریکی هستند که در کنترل و محافظت مدارهای الکتریکی استفاده می شوند، اما تفاوت های مهمی بین آنها وجود دارد.

رله برای کنترل توان کم و کنترل روشن و خاموش شدن بارهای الکتریکی در مدارها استفاده می شوند، در حالی که کنتاکتورها برای کنترل بارهای سنگین و پرقدرت استفاده می شوند.

علاوه بر این، کنتاکتورها می‌توانند جریان‌های بزرگ‌تری را تحمل کنند و طول عمر بیشتری نسبت به رله‌ها دارند و بیشتر برای کنترل کوچک‌ترین تغییرات استفاده می‌شوند. در این مقاله به خوبی به اشتراک این دو دستگاه و تفاوت آنها خواهیم پرداخت.

کنتاکتور و رله چه تجهیزاتی هستند؟

رله و کنتاکتور دو مورد از تجهیزاتی هستند که در صنعت برق استفاده می‌شوند. از این تجهیزات برای کنترل مدار استفاده می‌شود و با استفاده از آن‌ها می‌توان ورود یا خروج جریان برق به یک مدار را کنترل کرد. کنتاکتور نوعی سوییچ الکترومغناطیسی است. این ابزار با منبع برق خارجی کار کرده و جهت قطع و وصل کردن اتصال در یک مدار استفاده می‌شود. رله از دیگر تجهیزات صنعت برق و سوییچی است که شباهت‌های زیادی به کنتاکتور دارد. این وسیله برای باز و بسته کردن تیغه‌ها در مدار استفاده می‌شود. این کلید کنترلی برای کنترل ولتاژ عبور جریان از سیم‌پیچ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شباهت‌های بین رله و کنتاکتور

کنتاکتور‌ها و رله‌ها عمل قطع و وصل مدار را انجام می‌دهند. هر دو سیم پیچ الکترومغناطیس دارند؛ ولتاژ سیم پیچ باید متناسب با منبع موجود انتخاب گردد. بعضی کنتاکتور‌ها تیغه‌های کمکی دارند که می‌تواند NO یا NC باشد. این تیغه‌های کمکی همراه با تیغه‌های اصلی فعال می‌شوند. تعویض حالت با قطع و یا وصل شدن ولتاژ بوبین اتفاق می‌افتد.

کاربردهای کنتاکتور و رله

رله ها و کنتاکتورها در برخی موارد رایج و در موارد دیگر متفاوت هستند. برای مثال کنتاکتورها برای کاربردهای سه فاز و غیره طراحی شده اند. رله ها عمدتاً در سیستم های تک فاز استفاده می شوند. علاوه بر این، رله ها برای اتصال دو قطب به یک کنتاکت مشترک نیاز دارند، در حالی که کنتاکتورها به این نیاز ندارند.

بررسی تفاوت های بین رله و کنتاکتور

تفاوت و شباهت های رله و کنتاکتور در چیست؟

رله و کنتاکتور دو ابزار اساسی در صنعت الکتریکی و الکترونیکی هستند که برای کنترل و مدیریت جریان الکتریکی استفاده می شوند.

هر دو ابزار اهمیت بسزایی در ایجاد اتصالات الکتریکی ایمن و موثر در سیستم های الکتریکی دارند، اما تفاوت های مهمی بین آن ها وجود دارد. برای درک بهتر تفاوت و شباهت های رله و کنتاکتور و همین طور نقاط مقابل این تجهیزات، لازم بوده، تا به موارد زیر توجه نمایید؛

  • نوع عملکرد: رله عمدتاً برای کنترل و محافظت مدارهای الکتریکی استفاده می شود، در حالی که کنتاکتور برای کنترل بارهای سنگین و با توان بالا مناسب است.
  • ظرفیت تحمل: کنتاکتورها معمولاً برای مدیریت بارهای الکتریکی با توان بالا طراحی شده اند، در حالی که رله ها برای کنترل بارهای کمتر و مدارهای الکتریکی سبک مناسب تر هستند.
  • عمر مفید: در بررسی تفاوت و شباهت های رله و کنتاکتور باید گفت، که کنتاکتورها عمر مفید بیشتری نسبت به رله ها دارند، زیرا برای کنترل بارهای سنگین و استفاده مداوم طراحی شده اند.
  • اندازه و ابعاد: کنتاکتورها عموماً از ابعاد بزرگتری نسبت به رله ها برخوردارند، زیرا برای کنترل بارهای سنگین و با توان بالا طراحی شده اند.
  • قیمت: کنتاکتورها معمولاً گران تر از رله ها هستند، زیرا برای کنترل بارهای سنگین و با توان بالا ساخته می شوند.
  • کاربردها: رله ها به طور عمومی در مدارهای کنترلی خانگی و صنعتی استفاده می شوند، در حالی که کنتاکتورها برای کنترل بارهای سنگین و صنعتی مناسب تر هستند. این نکته خیلی خوب در بررسی تفاوت و شباهت های رله و کنتاکتور به ما کمک می کند.
  • نوع کنترل: رله ها بیشتر بر اساس سیگنال های الکتریکی ورودی عمل می کنند، در حالی که کنتاکتورها برای کنترل بارهای سنگین و با توان بالا به صورت مستقیم عمل می نمایند.
  • ویژگی های محافظتی: در بررسی تفاوت و شباهت های رله و کنتاکتور می توانیم بیان کنیم، که کنتاکتورها معمولاً دارای ویژگی های محافظتی بیشتری نسبت به رله ها هستند، زیرا برای کنترل بارهای سنگین و با توان بالا ساخته شده اند.

 

سخن پایانی
آشنایی با تفاوت‌های رله با کنتاکتور به منظور استفاده صحیح و به جا از این محصولات اهمیت زیادی دارد. اگر دارای کسب و کاری در حوزه برق هستید و نیاز به قطعاتی کاربردی دارید، رله و کنتاکتور کمک زیادی به شما خواهند کرد اما باید به این نکته توجه داشته باشید که هر کدام از این قطعات دارای تفاوت‌های اساسی هستند که موجب تنوع در کاربردهای آن‌ها نیز می‌شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

اتصال ژنراتور به یو پی اس چه کاربردی دارد؟

اتصال ژنراتور به یو پی اس مزایای بالقوه بسیاری به همراه دارد. یو پی اس ها سیستم های قدرتمندی هستند که از لوازم الکتریکی و دستگاه ها در برابر اختلالات برق شهری محافظت می نمایند. حال سؤالی که در این نوشتار مطرح است، این می باشد که چرا برخی از افراد ترجیح می دهند، به اتصال ژنراتور به یو پی اس بپردازند؟ اگر می خواهید شما نیز از این قابلیت همراه باشید و همه آنچه که در رابطه با اتصال این دو سیستم وجود دارد را بدانید با ما در آموزش اتصال ژنراتور به UPS همراه باشید.

انواع ژنراتورها

قبل از اتصال ژنراتور به سیستم UPS، شناخت انواع مختلف ژنراتورهای موجود ضروری است. رایج ترین انواع آن عبارتند از ژنراتورهای قابل حمل و ژنراتورهای آماده به کار. ژنراتورهای قابل حمل به راحتی جابجا می شوند و در مکان های مختلف قابل استفاده هستند، در حالی که ژنراتورهای آماده به کار ثابت هستند و می توان آنها را به تابلوی برق اصلی خانه متصل کرد.


سازگاری یو پی اس با ژنراتورها

اتصال ژنراتور به یو پی اس چه کاربردی دارد؟

همه سیستم های یو پی اس با ژنراتورها سازگار نیستند و بررسی مشخصات UPS برای اطمینان از سازگاری با ژنراتور ضروری است. سیستم های یو پی اسی که با ژنراتورها سازگار نیستند ممکن است به ژنراتور یا یو پی اس آسیب برساند و در نتیجه باعث خرابی یا عملکرد نادرست تجهیزات شود.

ژنراتور چیست و چه کاربردی دارد؟

ژنراتور یک دستگاه است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌ کند. این دستگاه از اصول الکترومغناطیسی استفاده می‌ کند تا حرکت و چرخش را به انرژی الکتریکی تبدیل کند.

 

کاربردهای ژنراتورها بسیار گسترده هستند، از جمله:

  • تولید برق در نیروگاه‌ ها: ژنراتورها در نیروگاه‌ های برق فسیلی (مانند نیروگاه‌ های نفت، گاز، و زغال سنگ) و نیروگاه‌ های اتمی برای تولید برق استفاده می‌ شوند.
  • تولید برق در نیروگاه‌ های بادی: در نیروگاه‌ های بادی، ژنراتورها از حرکت باد برای تولید برق استفاده می‌ کنند.
  • تولید برق در نیروگاه‌ های آبی: در نیروگاه‌ های آبی، ژنراتورها از انرژی حرکت آب جاری یا سدها برای تولید برق استفاده می‌ کنند.
  • استفاده در خودروهای الکتریکی: در خودروهای الکتریکی، ژنراتورها برای تولید برق از انرژی حرکتی خودرو استفاده می‌ شوند تا باتری‌ ها را شارژ کنند.
  • استفاده در برق‌ آورده‌ های هسته‌ ای: ژنراتورها در توربین‌ های بخاری هسته‌ ای برای تبدیل انرژی حرارتی از فسیله‌ های هسته‌ ای به برق استفاده می‌ شوند.


کاربرد اتصال ژنراتور به یو پی اس

اتصال ژنراتور به یو پی اس چه کاربردی دارد؟

با این توضیحات می توانیم بگوییم که سازگاری یو پی اس با ژنراتور با یکدیگر به برخورداری از برقی پایدار و قابل اطمینان کمک فراوانی می نماید. از مزایا اتصال ژنراتور به یو پی اس می توان به صرفه جویی بسیاری از هزینه ها اشاره کرد. به عنوان مثال باتری ups زمانی که اتصال ژنراتور به UPS برقرار گردد، دیگر نیازی به استفاده های طولانی مدت نداشته و از طول عمر بالا برخوردار خواهند بود، زیرا معمولا هزینه های این نوع از باطری ها بالا می باشد. در این صورت به سرویس و نگهداری نیز نیازی ندارند.

اگر از ژنراتور در کنار یو پی اس ها استفاده نماییم از سوخت داخل تانکر ژنراتور برای تولید برق بهره می بریم و اینگونه زمان استفاده از باتری ها نیز کاهش می یابد. در نهایت با اتصال ژنراتور به UPS تمامی نویزها و نوساناتی که به بخش های نرم افزاری و سخت افزاری دستگاه ها آسیب می رسانند، حذف خواهند شد.

 

اتصال ژنراتور به یو پی اس چه مزایا و ویژگی هایی دارد؟

  1. پشتیبانی از بارهای حساس: با اتصال ژنراتور به یو پی اس، می‌ توان بارهای حساسی مانند تجهیزات الکترونیکی حیاتی یا دیتا سنترها را در مقابل نوسانات و قطعی برق محافظت کرد.
  2. انتقال بی‌ وقفه بار: وقتی که برق قطع می‌ شود و ژنراتور به کار می‌ افتد، یو پی اس می‌ تواند بدون وقفه بار را از برق شهری به برق تولیدی توسط ژنراتور منتقل کند تا تأمین برق پایدار فراهم شود.
  3. افزایش زمان عملکرد: با اتصال ژنراتور به یو پی اس، زمان عملکرد سیستم برق دهی در صورت وقوع قطعی برق افزایش می‌ یابد و تأمین برق پایدار به مدت طولانی‌ تری تضمین می‌ شود.
  4. مدیریت هوشمندانه بار: یو پی اس می‌ تواند به عنوان یک مدیر بار هوشمند عمل کند. همچنین تصمیمات مناسبی را در مورد توزیع بار بین برق شهری و برق تولیدی توسط ژنراتور اتخاذ کند تا بهینه‌ سازی مصرف انرژی صورت گیرد.
  5. اطمینان از عملکرد پایدار: با ترکیب قدرت ژنراتور و اطمینان از عملکرد بی‌ وقفه یو پی اس، اطمینان از اینکه تجهیزات حیاتی و حساس در شرایط اضطراری نیز به طور پایدار و پیوسته با برق تأمین می‌ شوند، فراهم می‌ شود.
  6. به طور کلی می توان گفت اتصال ژنراتور امکانات اضافی برای مدیریت و اطمینان از تأمین برق پایدار در شرایط اضطراری فراهم می‌کند.

 



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

چه تفاوتی بین یو پی اس آفلاین و آنلاین وجود دارد؟

یو پی اس چیست؟

دستگاهی که برای مقابله با مشکلات برق ورودی سیستم در محدوده مورد استفاده قرار می گیرد را یو پی اس گویند که به آن منبع تغذیه کننده بدون وقفه نیز گفته می شود.

در واقع در تعریف اینکه یو پی اس، می توانیم بگوییم که یک وسیله الکترونیکی می باشد که از آن برای حفاظت از بارهای حساس و سیستم های مخابراتی در برابر اغتشاشاتی همچون نویز و قطعی برق استفاده می شود.

دستگاه های یو پی اس به گونه ای طراحی شده اند که دررون خود یک باتری دارند که در زمان داشتن برق به صورت عادی می توان آن ها را شارژ کرد تا در زمان قطعی برق بتوان از آن ها استفاده کرد. بنابراین می تون گفت که یو پی اس منبعی جهت ذخیره نرژی برق می باشد.

یو پی اس ها از چهار بخش اصلی زیر تشکیل شده اند:

  1. شارژ باتری و یکسو کننده
  2. باتری
  3. مبدل DC به AC
  4. کلید بای پس و کلیدهای قطع و وصل

 

انواع یو پی اس:


UPS ها به دو گروه کلی Online و Offline تقسیم بندی می شوند:

  • Offline UPS به دو گروه FERRO STANDBY و LINE INTERACTIVE تقسیم می شود.
  • Online UPS نیز به دو گروه DOUBLE CONVERSION و DELTA CONVERSION تقسیم بندی می شود.


یوپی اس آنلاین

یوپی اس آنلاین

یو پی ­اس آنلاین مبتنی بر روش تبدیل دوگانه : Double Conversion کار می‌کند: یعنی تبدیل ولتاژ ورودی ac به ولتاژ dc با استفاده از یکسوساز، شارژ باتری در لینک dc و تبدیل ولتاژ dc باتری به ولتاژ ac در خروجی با فرکانس، دامنه و شکل موج مطلوب توسط اینورتر برای تامین انرژی الکتریکی بارهای خروجی.

یو پی اس آفلاین

یو پی اس آفلاین

یو پی ­اس آفلاین در شرایط قطع برق عملکردی مشابه یو پی ­اس لاین اینتراکتیو دارد؛ اما در شرایط عادی ارتباط ورودی و خروجی فقط از طریق ارتباط مستقیم الکتریکی (Bypass) برقرار است.

 

تفاوت یو پی اس آنلاین و آفلاین

حال که با یو پی اس آفلاین و آنلاین تا حدودی آشنا شدید دیگر زمان آن رسیده که درباره تفاوت یو پی اس آنلاین و آفلاین هم اطلاعاتی را در اختیار داشته باشید.

دو نوع منبع تغذیه وجود دارد: آنلاین و آفلاین. در اصطلاح آنلاین و آفلاین، حالت آماده به کار وضعیت کلی مبدل داخلی است. یو پی اس آفلاین ساده ترین و ارزان ترین نوع یو پی اس است که در زمان قطع برق، خروجی مستقیماً از یو پی اس عبور می کند و اینورتر را دور می زند.

در حالت عادی، یو پی اس آفلاین برق را از خط اصلی AC به بار AC منتقل می کند.در هنگام قطع برق، جریان DC باتری از طریق اینورتر داخل یو پی اس به بار وارد می شود. مصرف کننده به عنوان جریان AC دادن. در مورد یک یو پی اس آنلاین، تجهیزات به گونه ای چیده شده اند که باتری یو پی اس آنلاین همیشه از طریق برق شارژ می شود و برق مصرفی تجهیزات الکتریکی فقط توسط باتری یو پی اس تامین می شود، بنابراین در واقع کیفیت بالایی دارد و همیشه برق سالم وارد مدار می شود. دلیل نامگذاری این فناوری در اینترنت به این دلیل است
یو پی اس آفلاین ساده ترین و ارزان ترین یو پی اس در بین فناوری های مختلف است که آن را مقرون به صرفه می کند. یو پی اس آنلاین به دلیل ساختار پیچیده تر، گران تر است، اما قابلیت اطمینان آن بالاتر است.
سرعت سوئیچینگ یو پی اس آفلاین حدود 5 میلی ثانیه است که برای جلوگیری از خاموش شدن سیستم های الکترونیکی غیر حساس مانند رایانه های شخصی کافی است. اما برای اطمینان از عملکرد بدون وقفه تجهیزات حساس به اندازه کافی سریع نیست.

 

چه زمانی باید از UPS آنلاین استفاده کنیم:

موقع کار با دستگاه‌ها و تجهیزات حساس و مهم (تجهیزات با تغذیه‌ی پیوسته بدون عملیات سوئیچ)
هنگامی که منبع تغذیه اصلی به‌طور مکرر یا در زمان‌های مشخصی از روز قطع شده و قطع بار انجام می‌شود.
هنگامی که هیچ نگرانی‌ای در مورد هزینه‌ی عملکرد، نصب و نگهداری وجود ندارد زیرا سیستم UPS آنلاین به‌دلیل داشتن قطعات اضافی در منبع تغذیه آنلاین بدون وقفه، از سیستم UPS آفلاین پر هزینه است.
هنگامی که به‌مدت زمان طولانی‌تری به عملکرد همزمان دستگاه‌های متصل نیاز دارید.


چه زمانی باید از UPS آفلاین استفاده کنیم:

زمانی که هزینه، یک عامل بسیار مهم و قابل توجه است.
سوئیچینگ کار مهمی نیست، می توانید از سوئیچ اتوماتیک یا دستی استفاده کنید یا از سوئیچ انتقال بین برق، ژنراتور قابل حمل یا اضطراری، خورشیدی یا باتری استفاده کنید.
نتیجه گیری این مقاله نشان می دهد که تفاوت اصلی بین سیستم های یو پی اس آنلاین و آفلاین در این است که UPS آنلاین تاخیر زمانی سوئیچینگ صفر و قیمت بالاتری دارد. در حالی که یو پی اس های آفلاین دارای تاخیر 5 میلی متری و ارزان تر هستند. بر اساس بهینه بودن، یو پی اس آفلاین بسیار برتر از یو پی اس آنلاین است و برای مصارف خانگی مناسب است. UPS آنلاین فقط برای تجهیزات الکترونیکی بسیار حساس قابل استفاده است.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

از جمله موارد کاربرد دستگاه ups می‌توان به استفاده از آن برای دستگاه پمپ آب اشاره کرد. یو پی اس پمپ آب می‌تواند در زمان قطعی برق، جریان آب مورد نیاز ساختمان را تامین کرده و از بسیاری مشکلات جلوگیری کند؛ به همین دلیل می‌توان گفت که استفاده از آن بسیار مهم است. سوال اینجاست که برای پمپ آب باید از چه یو پی اسی استفاده کرد؟

 ضرورت استفاده از یو پی اس برای پمپ آب

اهمیت یو پی اس برای پمپ آب

پمپ‌های آب برقی اغلب عنصر مهم زیرساخت یک خانه به خصوص ساختمان‌های چند طبقه هستند. این پمپ‌های آب را می‌توان برای تامین آب، گردش در سیستم گرمایش و سایر کاربردهای مهم استفاده کرد. متأسفانه کیفیت شبکه‌های خدمات عمومی در حومه شهر و حتی برخی شهرهای بزرگ گاهی اوقات پایین بوده و بنا به دلایلی مانند کمبود ذخیره برق یا مصرف بیش از اندازه برق در فصل گرما، برق رسانی به این نقاط با مشکل مواجه می‌شود؛ در نتیجه به دلیل نوسان پارامترهای شبکه منبع تغذیه یا قطع آن، ممکن است مشکلی در تامین آب یا سیستم گرمایش ساختمان رخ دهد. یک راه حل خوب برای تمام مشکلات در شبکه برق، استفاده از منبع تغذیه بدون وقفه یا یو پی اس با تبدیل مضاعف است. یو پی اس تبدیل مضاعف یا آنلاین، به شما این امکان را می‌دهد که تمام مشکلات مربوط به کیفیت ولتاژ را حل کرده و از تجهیزات متصل به ولتاژ سینوسی با کیفیت بالا استفاده کنید.

 ضرورت استفاده از یو پی اس برای پمپ آب

برای انتخاب یو پی اس باید ماهیت مشکلات احتمالی برق را تعیین کنید. در صورت قطع برق کوتاه مدت، هر مدل استاندارد یو پی اس با باتری داخلی این کار را انجام داده و برق مورد نیاز شما را تامین خواهد کرد. در صورت قطع طولانی مدت برق، توصیه می‌شود از مدل‌های دارای باتری‌های خارجی با ظرفیت بالا استفاده کنید. انتخاب صحیح مدل یو پی اس، عملکرد قابل اعتماد سیستم پمپاژ را بدون هزینه‌های غیرضروری تضمین می‌کند. از انواع یو پی اس میتوان به یو پی اس آنلاین و یو پی اس آفلاین اشاره کرد.

راهکارهای تداوم عملکرد پمپ آب در زمان قطعی برق

برای اینکه پمپ آب همچنان بتواند در زمان قطعی برق فعالیت خود را ادامه دهد؛ باید با استفاده از دستگاه‌های برق اضطراری آن را حمایت کرد. امروزه دستگاه‌های مختلفی مانند موتوربرق وجود دارند که می‌توانند این کار را انجام دهند، اما معایب مختلف موتوربرق مانند طولانی‌بودن زمان سوئیچینگ، صدای بالا و… باعث شده که استفاده از آن‌ها به حداقل برسد.

در حال حاضر دستگاه‌های یوپی‌اس به دلیل کم‌بودن زمان سوئیچینگ برق، سروصدای کم، بهره‌گیری از تکنولوژی پیشرفته‌تر و محافظت از دستگاه‌ها در برابر عوامل مخرب بیشتر مورداستفاده قرار می‌گیرند. پس می‌توان گفت که استفاده از یو پی اس برای پمپ آب، بهترین راهکار برای تداوم عملکرد این دستگاه است.

یو پی اس پمپ آب چقدر کار می‌کند؟

مدت‌زمان شارژدهی باتری یو پی اس پمپ آب نیز از جمله مهم‌ترین مسائلی است که قبل از خرید باید به آن توجه داشت. به طور معمولی، باتری یو پی اس پمپ آب می‌تواند بین 5 الی 7 ساعت برای شما شارژدهی داشته باشد. در صورتی که از پمپ به صورت مداوم استفاده نکنیم، این مدت‌زمان ممکن است حتی به یک تا سه روز نیز افزایش پیدا کند.

در هر صورت باید توجه داشته باشید که مدت‌زمان کارکرد باتری یو پی اس پمپ آب، اول از هر چیز به توان پمپ بستگی دارد. هراندازه که پمپ قوی‌تر باشد، میزان شارژ بیشتری را از باتری مصرف خواهد کرد. به همان اندازه، مدت‌زمان روشن بودن پمپ نیز می‌تواند بر روی مدت‌زمان شارژدهی باتری تاثیرگذار باشد.

برای محاسبه زمان اجرا یو پی اس برای پمپ آب به چه اطلاعاتی نیاز دارم؟


برای محاسبه زمان پشتیبانی یو پی اس برای تامین برق پمپ آب، به موارد زیر نیاز دارید:

  • میزان مصرف انرژی پمپ آب
  • میزان ظرفیت باتری در ذخیره انرژی برق
  • ولتاژ ورودی

این اطلاعات کل آمپر باتری مورد نیاز شما را برای تعیین مدت زمانی که نیازمند پوشش یو پی اس برای پمپ آب خود هستید، نشان می‌دهد.

دلایل خرید یو پی اس پمپ آب برای ساختمان‌ها

 ضرورت استفاده از یو پی اس برای پمپ آب

خرید یو پی اس پمپ آب به دلایل مختلفی لازم و ضروری است. یکی از این دلایل، قطعی برق در مواقع مختلف سال و عدم رسیدن آب به طبقات مختلف ساختمان است. دستگاه یوپی‌اس بلافاصله برق موردنیاز پمپ آب را ارائه خواهد کرد تا همچنان جریان آب برقرار باشد.

یکی دیگر از دلایل مهم برای خرید یو پی اس پمپ آب برای ساختمان‌ها، قطعات الکترونیکی حساس پمپ هستند. این قطعات الکترونیکی با قطع ناگهانی برق یا نوسانات موجود در آن، آسیب خواهند دید. پس برای محافظت بیشتر از پمپ و جلوگیری از ضررهای مالی، خرید یو پی اس برای پمپ آب ضروری است.

 



:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

دستگاه سونوگرافی

یو پی اس در دستگاه سونوگرافی

کلمه سونوگرافی از کلمه لاتین sound به معنی صوت و graphic به معنای شکل و ترسیم گرفته شده است. اولین دستگاه تولید امواج فرا صوت در پزشکی توسط شخصی به نام دوسیک اختراع شده و روی مغز انسان امتحان گردیده است. در ابتدا فقط برای تشخیص خط وسط مغز انسان از سونوگرافی استفاده می شد. اما بعد ها با پیشرفت علم، به عنوان یک روش تشخیص و درمانی مهم مطرح شد. پیشرفت و تولید دستگاه های سونوگرافی، تحول عظیمی در علم پزشکی ایجاد نمود.

امواج فرا صوت به شکلی از انرژی امواج مکانیکی گفته می شود که فرکانس آن بالاتر از حد شنوایی انسان می باشد. انتشار این امواج در بافت های بدن به صورت امواج طولی است و ارتعاشی در راستای انتشار امواج می باشد. از آن برای بررسی بافت های زیر جلدی مانند عضلات ، مفاصل ، تاندون ها ، اندام های داخلی بدن و ضایعات آنها استفاده می شود.

با توجه به استفاده از دستگاه های تصویر برداری و روش های تشخیصی درمانی کاربرد وسیعی در علم پزشکی دارد. می توان به میزان اهمیت حضور پیوسته و کارکرد درست این دستگاه ها پی برد. تهیه این دستگاه ها هزینه زیادی برای مراکز درمانی دارد. برای جلوگیری از خرابی دستگاه و همچنین کارکرد پیوسته آنها نیاز به استفاده از یو پی اس سونوگرافی می باشد.


استفاده از یو پی اس برای دستگاه سونوگرافی

یو پی اس در دستگاه سونوگرافی

با توجه به کاربردهای دستگاه های تصویربرداری در علم پزشکی و روش های تشخیصی درمانی، می توان به میزان اهمیت حضور پیوسته و کارکرد صحیح این دستگاه ها پی برد. تهیه این دستگاه ها هزینه زیادی برای مراکز درمانی دارد و برای جلوگیری از آسیب دیدن دستگاه و همچنین کارکرد پیوسته آنها نیاز به استفاده از یو پی اس مناسب برای دستگاه سونوگرافی می باشد. هدف اصلی از استفاده یو پی اس ها در مراکز درمانی، تامین برق اضطراری ، حذف نوسانات و بالاترین کیفیت برق متناوب می باشد. بدین ترتیب از آسیب دیدن دستگاه در اثر نوسان برق جلوگیری شده و با فراهم سازی یکپارچه برق برای این دستگاه ها، بیماران بیشتری تصویربرداری خواهند شد.


وظایف اصلی یو پی اس سونوگرافی:

  • تأمین توان الکتریکی مصرف کننده بدون وقفه
  • جلوگیری از اختلالات و نوسان برق شهری
  • ثابت نگه داشتن سطح ولتاژ و فرکانس

در زمانی که برق دچار نوسانات ناگهانی می‌ شود، سیستم UPS باعث جلوگیری از آسیب رسیدن به سیستم‌ های الکترونیکی می‌ شود و در برابر تغییر ولتاژ و قطعی برق از آن‌ ها محافظت می‌ کند. هدف اصلی یک دستگاه یو پی اس تهیه یک منبع بدون وقفه انرژی برای تجهیزاتی است که از آن محافظت می‌ کند.

یو پی‌ اس‌ های کوچک معمولاً درون خود، یک باتری دارند که هنگام وجود برق در حالت عادی آن را شارژ می‌ کنند. هنگام قطع برق یا افت ولتاژ زمانی که ولتاژ از یک مقدار کمتر شود یو پی اس سونوگرافی به‌ طور خودکار واحد منبع تغذیه را از برق شهری به باتری موجود درون خود تغییر می‌ دهد این کار در مدت زمانی حدود یک یا ۲ میلی‌ ثانیه انجام می‌ پذیرد و در نتیجه رایانه متوجه قطع جریان الکتریکی نشده و به کار خود ادامه می‌ دهد.

در صورت وجود نوسان یا افت و خیز ولتاژ، یو پی اس برق خروجی را اصلاح می‌ کند. در برخی از یو پی اس ها خروجی شبه سینوسی بوده و ولتاژ تقریبا ۱۶۵ ولتی به مصرف کننده می رسانند. یو پی اس می‌ توان برق خروجی را از لحاظ ولتاژ و فرکانس و وجود هارمونیک، اصلاح کند.


انواع یو پی اس سونوگرافی

یو پی اس در دستگاه سونوگرافی

یو پی اس‌ ها به طور کلی به سه دسته آنلاین ، آفلاین و لاین اینتر اکتیو دسته‌ بندی می‌ شوند. هر یک از این یو پی اس‌ ها باتری مخصوص به خود را دارد که ویژگی‌ های آن با سایر UPS‌ ها متفاوت است.

یو پی اس آفلاین

یو پی‌ اس‌ های آفلاین، با زمان حفاظت ۲۰ دقیقه که گسترش ظرفیت آن معمولاً امکان‌ پذیر نیست. این نوع یو پی‌ اس‌ ها در حالت عادی از برق شهر استفاده می‌ کنند. اما به محض قطع برق، یو پی‌ اس وارد مدار می شود. برق باتری را به برق مورد نیاز مصرف‌ کننده‌ ها تبدیل می‌ کند.

یو پی‌ اس آنلاین

این مدل یو پی اس نسخه کامل شده مدل آفلاین است که علاوه بر زمان قطع برق در صورت نوسان برق هم انرژی الکتریکی مورد نیاز مصرف‌ کننده را از راه باتری‌ ها تأمین خواهد کرد.

یو پی اس لاین اینتراکتیو

یو پی‌ اس‌ های لاین‌ اینتر اکتیو در شرایط عادی می‌ توانند ولتاژ خروجی را به وسیله یک مبدل تثبیت کنند. در شرایط طبیعی، تأمین خروجی در این نوع یو پی اس ها پس از تصحیح ورودی انجام می‌ پذیرد.(پاک‌ سازی ورودی از انواع نویز و شاید تصحیح سطح ولتاژ ورودی) تنها در مواقعی چون بروز نقص فنی، سرریز بار یا افزایش بیش از حد دمای یو پی‌ اس به حالت میان بر خواهد رفت.

 



:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

پرکاربردترین آمپر های باتری یو پی اس

یو پی اس یا همان منبع تغذیه بدون وقفه که در انگلیسی به صورت uninterruptible power supply نامیده می شوند با تامین برق دستگاه‌ها و وسایل برقی در هنگام قطعی برق اجازه کارکردن تجهیزات برقی مهم را در مراکزی مثل بانک ها و بیمارستان ها می دهند. همچنین این تجهیزات برق اضطراری، از مصرف کننده ها در برابر نوسانات و اختلالات ناگهانی برق شهری، محافظت کرده و نقش مهمی در بهبود عملکرد تجهیزات برقی و جلوگیری از خرابی و آسیب به آنها دارند.

 باتری یو پی اس UPS، باتری های یو پی اس که عمدتا از نوع سیلد اسید هستند در واقع مثل باتری های دیگر سرب اسیدی، یک سیستم الکتروشیمایی برای ذخیره انرژی الکتریکی هستند که انرژی ذخیره شده را در زمان دشارژ، تبدیل به انرژی الکتریکی می‌کند. از طریق انرژی باتری ها، دستگاه یو پی اس، برق مورد نیاز تجهیزات متصل به خود را در زمان قطعی برق تامین می کند.

یو پی اس های باتری داخلی

یو پی اس های باتری داخلی

یو پی اس های باتری داخلی عمدتا دستگاه هایی با توان پایین هستند که برای مصرف کننده های خانگی و اداری کاربرد داشته و امکان متصل کردن تجهیزات کوچکی مثل کامپیوتر، لپ تاپ، تجهیزات امنیتی، دوربین های مدرابسته و سایر دستگاه های کوچک به آنها وجود دارد.

در یو پی اس های باتری داخلی، باتری یو پی اس در داخل دستگاه قرار داشته و برای تعویض آن باید یو پی اس را باز کنید و اقدام به تعویض باتری های این قبیل دستگاه های برق اضطراری کنید، همانطور که گفته شد برای دستگاه های باتری داخلی از باتری های با آمپر پایین تر مثل باتری 7 آمپر و باتری 9 آمپر استفاده می شود.

یو پی اس های باتری خارجی

یو پی اس های باتری خارجی عمدتا دستگاه های با توان بالا و بیشتر از سه کاوا هستند که لازم است از تعداد زیادی باتری و همچنین باتری هایی با آمپر های بالا برای استفاده شود.

یو پی اس های باتری خارجی

در یو پی اس های باتری خارجی، باتری های دستگاه در بیرون و معمولا در داخل کابینت باتری چیده شده و بوسیله کابل رابط باتری به هم متصل شده و در نهایت به ورودی باتری یو پی اس وصل می شوند.


باتری یو پی اس 9 آمپر

مورد بعدی در لیست پرکاربردترین آمپر های باتری یو پی اس، باتری 9 آمپر است که با باتری 7 آمپر از نظر اندازه یک سایز است.

معمولا دستگاه های یو پی اس باتری داخلی بالای یک کاوا (kva) مثل دستگاه های 1300 ولت آمپر و یا 1500 ولت آمپر و خیلی از دستگاه های یو پی اس آفلاین، از یک یا دو عدد باتری 9 آمپر که در داخل دستگاه قرار دارد استفاده می کنند. در زیر نمونه هایی از باتری های 9 آمپر از برندهای مختلف موجود در بازار را مشاهده می کنید.

باتری یو پی اس 7 آمپر

از جمله پرکاربردترین آمپر های باتری یو پی اس در مدل های باتری داخلی، باتری 7 آمپر است که در واقع کوچکترین سایز از نظر اندازه و همچنین از نظر آمپر را در بین باتری های یو پی اس دارد.

اکثر تولید کنندگان بزرگ یو پی اس در جهان مثل APC و سایبرپاور دستگاه های باتری داخلی زیر یک کاوا (kva) خود را معمولا با یک یا دو عدد باتری 7 آمپر که در داخل دستگاه قرار دارد به بازار عرضه کرده اند.


باتری یو پی اس 100 آمپر

باتری های 100 آمپر یکی از رندترین و پرمصرف ترین آمپر های باتری برای تجهیزات برق اضطراری با توان بالا و همینطور تجهیزات برق خورشیدی است. بدلیل اینکه هم از نظر وزن و هم از نظر اندازه و همچنین مقدار توانی که می تواند ذخیره کند دارای یک سایز استاندارد رو به بالا است در بسیاری از پروژه ها شاهد استفاده از باتری 100 آمپر هستیم.

باتری یو پی اس 65 آمپر

باتری 65 آمپر یکی دیگر آمپر های پرکاربرد باتری یو پی اس در پروژه های برق اضطراری و همچنین برق خورشیدی است، وزن و اندازه ایده آل این باتری استفاده از آن را در هر جایی آسان کرده و همچنین آمپر مناسبی برای بیشتر مصارف است.

زمان برق دهی در دستگاه هایی که از باتری 65 آمپر استفاده می کنند هم بالا بوده و همینطور بدلیل اینکه قیمت کمتری نسبت به باتری های 100 آمپر دارد می توانید تا اندازه ای در هزینه های باتری یو پی اس تان صرفه جویی کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 آبان 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

امروزه مقدار روشنایی داخلی ساختمانها و اتاقهای خانه ها بسیار بیشتر از گذشته شده است. این امر به علت استفاده زیاد از لامپ های کم مصرف می باشد. از سوی دیگر افزایش تعداد لوازم روشنایی متعدد و متنوع در خانه ها از در آشپرخانه تا اتاقها و نقاط مختلف خانه باعث افزایش مصرف برق خانوارها گردیده است.

در بسیاری از خانه ها امروزه بیش از ۵۰ وسیله روشنایی وجود دارد. بر همه اینها عادات مصرفی مردم را نیز باید یادآور شد که غالبا در ساعات مشخصی میل به استفاده از روشنایی زیادی دارند.

شاید به همین خاطر است که مجهز کردن بسیاری از سیستم و تجهیزات برقی به یک دستگاه پشتیبان همچون یو پی اس این روزها دارای اهمیت زیادی شده است. علاوه بر تجهیزات برقی سیستم‌های روشنایی نیز به این دستگاه نیاز دارند تا در شرایط اضطراری بتوان از آن ها استفاده کرد.حال سوال اصلی این است که یو پی اس مناسب سیستم‌های روشنایی باید دارای چه ویژگی هایی باشند و اصلا کدام یک از انواع ups برای سیستم روشنایی بهتر می باشد.

ضرورت استفاده از یو پی اس برای روشنایی

یو پی اس مناسب سیستم‌های روشنایی

یو پی اس بین منبع برق شهری و دستگاه مصرف کننده برق قرار گرفته و کار تثبیت برق ورودی را انجام می‌دهد، علاوه بر این از نفوذ نویز و اختلالات ناشی بر تجهیزات جلوگیری می‌کند.

در اکثر خانه ها تعداد بالایی لامپ استفاده می‌شود که این حجم از مصرف برق مستقیم هم از نظر بها و هم از نظر آسیب به سیم کشی های ساختمان یا خانه به صرفه نمی‌باشد،

در حالی که می توان با استفاده از یو پی اس 500 الی 1000 آمپری به راحتی 10 لامپ 30 ولتی را برای مدت زمان زیادی روشن نگه داشت که این هم از نظر اقتصادی به صرفه است و هم از اسیب های احتمالی جلوگیری می‌کند.

نحوه عملکرد یو پی اس

یو پی اس با قرار گرفتن بین برق شهر و تجهیزات مورد نظر در زمان های متصل بودن برق شهر به شارژ باتری‌ها و ذخیره انرژی برق از این طریق می‌پردازد و در زمان‌های قطعی برق شهر با انرژی ذخیره شده در باتری‌ها برق تجهیزات موردنظر را با کیفیت بسیار خوب تأمین می‌کند.

یو پی اس آنلاین اما علاوه بر تأمین برق دستگاه‌های مورد نظر در زمان قطعی برق، در زمان های متصل بودن برق شهر نیز فعال بوده و برق پر نوسان شهر را به یک برق تمیز و بدون نوسان تبدیل کرده به دستگاه‌ها تحویل می‌دهد.

یو پی اس مناسب برای سیستم روشنایی شما

یو پی اس مناسب سیستم‌های روشنایی

انتخاب نوع و توان یو پی اس مناسب برای سیستم روشنایی شما نیازمند مشخص کردن تعداد و توان مصرفی تجهیزات موردنظر می‌باشد. برای تجهیزات روشنایی عموماً از یو پی اس های آفلاین استفاده می‌شود، یو پی اس آفلاین فقط در زمان‌های قطعی برق وارد مدار شده و برق تجهیزات مورد نظر را تأمین می‌کند.

مزیت استفاده از ups سیستم روشنایی

تمام دستگاههای تامین کننده برق بدون وقفه دارای مزیت هایی برای تمام تجهیزات و سیستم هایی هستند که به آن ها متصل می باشند. بنابراین سیستم روشنایی هم از این قاعده مستثنا نمی باشد.

از مهم ترین مزایای مربوط به متصل بودن یو پی اس به سیستم روشنایی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • با یک سیستم یو پی اس مناسب با به کار گیری لامپ های کم مصرف، امکان تامین روشنایی تعداد بالایی از لامپ ها را وجود دارد.
  • هزینه ایجاد یک سیستم ups معمولا با هزینه خرید ژنراتور مقایسه می شود که البته از نظر فنی به مراتب بهتر و کارامد تر از سیستم ژنراتور است
  • برای خانه یا کارگاه های کوچک سیستم یو پی اس بسیار مقرون به صرفه می‌باشد.

دیگر کاربردهای یو پی اس

یو پی اس توانایی ذخیره برق برای مدت زمان چند ساعته را دارا می‌باشد و به صورت پایدار همچون برق شهری آنرا به سیم کشی خانه منتقل می‌کند.
محافظت از اطلاعات در صورت قطعی برق؛ به دلیل وجود برق ذخیره، پس از قطعی برق شما این فرصت ارادارید که فایل های باز و ذخیره نشده خود را ذخیره کنید و از نابودی اطلاعاتتان جلوگیری کنید.
از یو پی اس برای کاهش مصرف برق استفاده می‌شود بدین صورت که در ساعات افت مصرف، برق رزرو و در ساعات اوج مصرف از ان برق ذخیره شده برای روشنایی استفاده می‌شود که بسیار مقرون به صرفه می‌باشد.



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

مینی چیلرمینی چیلر ها بر اساس عملکردی که دارند در دو گروه مینی چیلر های آپارتمانی، مسکونی و مینی چیلر های صنعتی دسته بندی می شوند. مینی چیلرهایی که از آن ها در آپارتمان ‌ها، املاک شخصی و ویلا ها استفاده می شود، در دسته بندی مینی چیلرهای خانگی یا مینی چیلرهای آپارتمانی جا می گیرند. کاربران از انواع مینی چیلر خانگی برای راحتی و آسایش خود در مناطق مسکونی استفاده می کنند.


عملکرد مینی چیلر

طرز کار دستگاه مینی چیلر

مینی چیلر ها مانند تمامی چیلرهای تراکمی بر اساس سیکل تبرید تراکمی بخار یا کارنو کار می کنند. نحوه عملکرد مینی چیلر ها به این صورت است که بخار مبرد توسط کمپرسور متراکم می شود و دچار افزایش فشار و دما می گردد. گرمای مبرد به وسیله کندانسور وارد هوای محیط شده و مبرد در فاز مایع قرار می گیرد. مایع مبرد خروجی از کندانسور پس از عبور از شیر انبساط دچار افت فشار زیادی می شود و اگر بخشی از مایع مبرد تبخیر شود باعث افت دمای بیشتر مبرد می گردد. در انتها نیز مبرد سرد به اواپراتور وارد شده و به وسیله جریان آب عبوری گرم می گردد و مبرد پس از تبخیر مجدداً به کمپرسور برای تکرار سیکل باز می گردد.

اجزای دستگاه مینی چیلر

کمپرسور


در مینی چیلرهای تراکمی از کمپرسورهای اسکرال استفاده می شود. در مناطق با آب و هوای گرم و مرطوب از کمپرسور پیستونی استفاده می کنند.
مزیت کمپرسور اسکرال، استهلاک کم و افزایش طول عمر سیستم است.
کندانسور

کندانسور
به دلیل آنکه بالاترین مصرف مینی چیلر ها در ساختمان های مسکونی است، استفاده و بهره برداری آسان از مینی چیلر اهمیت ویژه‌ای دارد. به دلیل سادگی فرایند نگهداری و سرویس مینی چیلر های هوا خنک کندانسور مورد استفاده در مینی چیلر ها از نوع کندانسور هوایی یا هوا خنک می باشد. کندانسور هواخنک شامل کویل هوا خنک و فن می باشد که گرمای بخار داغ خروجی از کمپرسور را به محیط بیرون منتقل می نماید بنابراین مینی چیلر باید در فضای بیرون ساختمان قرار گیرد. در ساختار کندانسور های هوایی موجود در مینی چیلر ها از دو نوع کویل هوا خنک استفاده می شود که در ادامه به معرفی آنها پرداخته شده است.

اواپراتور

اواپراتور
اواپراتور مینی چیلر معمولا از دو نوع پوسته لوله یا صفحه ای بوده و وظیفه آن کاهش دمای آب به میزان مورد نظر است. در نوع صفحه ای، به وسیله تعداد زیادی صفحات فلزی نازک موجب انتقال حرارت بین سیال سرد و گرم می شوند. یعنی آب و ماده مبرد یکی در میان بین صفحات فلزی جریان یافته و انتقال گرما می کنند.

اواپراتور پوسته لوله ای دارای لوله های ورود و خروج آب و سیال مبرد به صورت جداگانه و یک پوسته فلزی است. با عبور مایع مبرد از لوله های داخل اواپراتور و دریافت گرمای لازم برای تبخیر، آب خنک می شود و در سیستم استفاده می گردد. سطح خارجی اواپراتور را عایق کاری می کنند تا از اتلاف انرژی و همچنین تقطیر بخار آب موجود در هوا بر سطخ آن جلوگیری شود.

شیر انبساط


از شیر انبساط برای کنترل دما و میزان جریان مبرد ورودی به اواپراتور استفاده می شود. در واقع شیر انبساط نقشی اساسی در تعیین دمای آب خروجی از اواپراتور ایفا می نماید علاوه بر آن شیر انبساط میزان بخار مافوق گرم ایجاد شده در خروجی اواپراتور را تنظیم نموده تا از ورود مایع به کمپرسور جلوگیری گردد. شیر انبساط در دو نوع وجود دارد که شامل شیر انبساط مکانیکی و شیر انبساط الکترونیکی می باشد.

مبرد
انواع ماده مبرد شامل: R134a,R22,R407 و غیره که در انواع مینی چیلر استفاده می شوند.

 

انواع مینی چیلر 

انواع مینی چیلر

مینی چیلر ها بر اساس نوع کاربری آنها به دو دسته مینی چیلر های آپارتمانی، مسکونی و مینی چیلر های صنعتی تقسیم می شوند. مینی چیلر هایی که در واحدهای مسکونی مانند آپارتمان‌ها، املاک شخصی و ویلاها استفاده شوند در دستگاه چیلر مینی چیلر های خانگی یا مینی چیلر آپارتمانی قرار می گیرند. این نوع سیستم برودتی در ظرفیت کم برای تولید سرمایش در مصارف خانگی و حتی تجاری و اداری استفاده می‌شود. فرایند تولید مینی چیلر به کاربری دستگاه بستگی دارد.

یکی دیگر از انواع مینی چیلر، مینی چیلر های صنعتی می باشند. مینی چیلر های صنعتی زمانی که خط تولید نیاز به برودت محدودی داشته باشد مورد استفاده قرار می گیرد. مینی چیلر هایی که در صنعت استفاده می شود، مینی چیلر صنعتی نامیده می شوند. در حالت کلی تفاوت چندانی میان چیلرهای آپارتمانی و صنعتی وجود ندارد فقط برای پروژه‌های صنعتی نیاز است که کارفرما اطلاعات مشخص و دقیقی از پروژه در اختیار تولیدکننده دستگاه قرار دهد تا تطبیق شرایط کاری مینی چیلر با پروژه رعایت گردد.


انواع مینی چیلر خانگی


از جمله انواع مینی چیلر آپارتمانی که بسیار پر کاربرد هستند، عبارتند از:

  • مینی چیلر هوا خنک
  • مینی چیلر آب خنک
  • انواع مینی چیلر صنعتی

دو نوع عمده از مینی چیلر های صنعتی که کاربرد زیادی دارند، عبارتند از:

  • مینی چیلر های هوا خنک
  • مینی چیلر های آب خنک

 



:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

ترانس چیست؟

ترانس‌ها که از آن‌ها تحت عنوان مبدل ( فروش تجهیزات اتوماسیون صنعتی ) نیز یاد می‌شود، به دستگاه‌هایی گفته می‌شود که دارای قابلیت تبدیل یک مقدار به مقدار دیگری هستند. منظور از مقادیر توضیح داده شده این است که مبدل‌ها می‌توانند جریان انرژی کم و ولتاژ بالا را به ولتاژ کم و جریان انرژی بالا تبدیل کنند.

ترانس انواع مختلفی دارد که ساده‌ترین نوع آن ترانس تک فاز است. به جهت آشنایی بیشتر با ترانس بهتر است با ترانس تک فاز بیشتر آشنا شوید. در خصوص این دسته از ترانس‌ها بهتر است بدانید که رایج‌ترین ترانس‌هایی که استفاده می‌شوند، ترانس‌های تک فاز هستند.

به طور کلی می‌توان گفت بیشتر وسایل برقی موجود در خانه‌ها که به پریز برق وصل می‌شوند، دارای ترانس تک فاز هستند. در ادامه قصد داریم تا به توضیح بیشتر در مورد پاسخ این سؤال که ترانس چیست؟ بپردازیم.

ترانس چیست؟

به دستگاهی که توانایی تبدیل یک مقدار را به مقدار دیگر داشته باشد، ترانس می گویند. در واقع ترانس می تواند جریان با انرژی کم و ولتاژ بالا را به جریانی با انرژی بالا و ولتاژ کم تبدیل کند و این یعنی از ورودی کم بیشترین بازدهی را دریافت کند.
تعریف بالا تعریفی ساده از ترانسفورماتور بود در حالی که این وسیله از سیم‌پیچ‌های متعددی تشکیل شده که خودشان دارای دو دسته‌بندی سیم‌پیچ‌های اصلی و فرعی هستند. وقتی این سیم‌پیچ‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند و مقدار جریان ثابت یا متغیری از آنها عبور کند، امکان القا جریان به سیم‌پیچ‌های کناری وجود دارد. برای اینکه مبدل‌ها به‌درستی عمل کنند بین سیم‌پیچ‌ها نباید هیچ ارتباط الکتریکی باشد؛ چراکه میدان مغناطیسی به وجود آمده جریان الکتریکی را به طور کامل در سیم‌پیچ‌ها منتقل می‌کند.

اجزای ترانس

بخش‌های مختلف ترانس یا ترانسفورماتور به شکل زیر است:

ترانس چیست؟

  • درب، سینی و شاسی که بدنه ترانسفورماتور را تشکیل می‌دهد.
  • سیم‌پیچ‌های اولیه و ثانویه
  • هسته ترانسفورماتور
  • پلیت یا صفحه پلیت
  • پلاک راهنما یا اتیکت مشخصات
  • چراغ سینال
  • فیوز فشارضعیف
  • سیم لاکی
  • مقاومت‌ها
  • دیود، خازن، ترانزیستور، آی سی
  • رله
  • کیت الکترونیکی فشارقوی
  • پتانسیومتر
  • روغن
  • سیستم تهویه هوای داخل
  • برق‌گیر


کاربرد ترانس

مهم ترین کاربردی که این قطعات دارند مدیریت جریان یا ولتاژ (کاهش – افزایش) می‌باشد. نام دیگر کاربرد ترانس ها انتقال توان می‌باشد. بیاید این موضوع را با ذکر یک مثال بررسی کنیم، اگر شما یک سیم پیچ معادل با 150 وات داشته باشید به دلیل وجود ترانس در سیم پیچ دوم هم 150 وات توان خواهید داشت.

دقت داشته باشید که در بعضی اوقات ممکن است ترانس شما در حین کار گرم شود و اصطلاحا داغ کنَد، این موضوع به این معنی است که مبدل شما دارای تلفات انرژی می‌باشد، یعنی میزان انرژی که دریافت می‌کند را به درستی و به صورت کامل نمی‌تواند انتقال دهد و در حین انجام این انرژی تلف می‌شود.

 

کار ترانس چیست؟

ترانس چیست؟

ممکن است برای شما هم این سوال پیش بیاید که کار اصلی ترانس برق چیست؟ نحوه کار این تجهیزات قدرتمند بر اصولی از جمله جریان متناوب برق و میدان مغناطیسی متناوب در یک سیم بنا شده است و وظیفه ترانس برق به طور کلی القای جریان از یک سیم پیچ به یک سیم پیچ دیگر با استفاده از میدان مغناطیسی است.


کاربرد ترانس یا ترانسفورماتور در برق قدرت

ترانسفورماتورها کاربرد زیادی در زمینه صنایع برقی دارند. اهمیت استفاده از این قطعه در کاهش ولتاژ برق در مصرف‌کننده و افزایش ولتاژ سمت تولیدکننده است. استفاده از ترانسفورماتور جایی بیشترین اهمیت را دارد که با کاهش و افزایش ولتاژ در شبکه اتلاف انرژی را به حداقل می‌رساند. کاربرد ترانس نمی‌شود فقط به شبکه برق قدرت محدود کرد. در ادامه با سایر زمینه‌ها آشنا می‌شوید.

کاربرد ترانسفورماتور در صنعت

یکی دیگر از پاسخ‌هایی که می‌توان به سؤال کار ترانس چیست، داد کاربرد آن در صنعت است. انرژی الکتریکی تولید شده در نیروگاه پس از انتقال به مصرف کننده به اشکال مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دستگاه‌هایی که مصرف کننده انرژی الکتریکی تولید شده هستند، به نحوی طراحی شده‌اند که برق تولیدی نیروگاه را به همان شکل و سطح ولتاژی که هست و هنگام دریافت داشته، آن را مصرف کنند. اما در برخی موارد و بعضی از کاربردها لازم است تا برای مصرف سطح ولتاژ تغییر پیدا کند.

برای این منظور می‌توان ترانسفورماتور معمولی جوشکاری را مثال زد که به منظور ایجاد جریان بالا در خروجی، باید سطح ولتاژ را کاهش دهد. لازم به ذکر است که در برخی موارد هدف از استفاده فقط جنبه ایزولاسیون الکتریکی به منظور حفاظت را دارد که در این موارد از ترانسفورماتور یک به یک استفاده می‌شود.

کاربرد ترانسفورماتور در الکترونیک قدرت

دو ترانسفورماتور بالا برای فرکانس برق شهری مناسب هستند. لازم است بدانید اگر با الکترونیک قدرت سروکار دارید، ترانس مورد نیاز شما ترانسفورماتوری با فرکانس بالا هستند. در مبدل‌هایی که قدرت ولتاژ خروجی آنها ایزوله شده از ترانسفورماتور استفاده کرده‌اند. این مدل‌ها اول برق AC شهر را به DC تبدیل و بعد در فرکانس بالا با سوئیچینگ برق AC فرکانس بالایی را تولید می‌کنند. در مرحله بعد به‌منظور کنترل میزان ولتاژ و ایزولاسیون از ترانسفورماتوری با فرکانس بالا استفاده می‌شود. این ترانسفورماتور نسبت به مبدل مشابه شهری دارای ابعادی کوچک‌تر و هسته‌ای از جنس فریت است.

منظور از سه فاز بودن ترانس چیست؟


ترانسفورماتور سه فاز به دو نوع تقسیم می شوند:

  • سه پارچه: این نوع ترانسفورماتور از سه ترانسفورماتور تک فاز تشکیل می شود.
  • سه فاز سه پارچه: این ترانسفورماتور از یک هسته مشترک تشکیل شده است.


علت صدای ترانس سوئیچینگ

پس از آشنایی با ترانس جریان نوبت با آن می‌رسد تا با علت برخی از عملکرد‌های آن نظیر علت صدای ترانس نیز بیشتر آشنا شوید. علت اصلی که سبب بروز صدای ترانس می‌شود هسته آن است. جنس، نوع و مدل چینش هسته در تولید صدا توسط ترانس نقش دارد. به طور کلی هنگامی که ولتاژ سینوسی به ترانس وارد می‌شود، از آن صدا به گوش می‌رسد.

 



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

آلارم یو پی اس

معنا و مفهوم آلارم ها در یو پی اس

سیستم های یو پی اس زمانی که بخشی از آن عملکرد درستی نداشته باشد بلافاصله می توانند سیگنال های هشدار را به صدا در بیاورند . برای چشم و گوشی که نسبت به این صدا و سیگنل های هشدار نا آشنا هستند ، این صدا ها و نورهایی که مشاهده می شوند مانند نور فلش مزاحم و آلودگی صوتی به نظر می آیند .

در این مقاله به شما کمک می شود که با آلارم های سیستم یو پی اس تان آشنا شوید و راه حل هایی ارایه می شود که در صورت بروز مشکل به آن ها مراجعه کنید وقتی که یو پی اس های مختلف ساخته میشوند و مواردی که وجود دارند ، تقریبا همگی آ نها با یک سیستم هشدار دهنده مجهز شده اند .

این سیستم های هشدار متشکل از سه چراغ رنگی و یک سیستم تولید صدا هستند . در زیر به نکات اولیه ای که در این سیستم های هشدار دهنده لازم است بدانید اشاره شده است .

روشی معمول برای خاموش کردن صدای زنگ ups

یکی از ساده ترین و معمولی ترین کارهایی که شما عزیزان می توانید برای خاموش کردن صدای هشدار یو پی اس خود انجام دهید نگه داشتن دکمه Muteدستگاه برای مدت زمان حداقل 30 ثانیه می باشد.

آلارم های مربوط به هشدار یو پی اس

آلارم یو پی اس

تا به اینجای کار متوجه شدیم که صدای زنگ یو پی اس ها نشانه چیست؟ و برای خاموش کردن صدای هشدار یو پی اس چه کارهایی را باید انجام دهید.

در این بخش می خواهیم به این مسئله اشاره کنیم که این آلارم ها به چه صورت می باشند و چرا رخ می دهند.

  • اتصالات ups به درستی و به خوبی به هم متصل نشده اند
  • اتصالات را چک کنید تا بتوانید صدای آلارم را خاموش کنید
  • از دیگر دلایل صدای زنگ یو پی اس به خاطر بار اضافی دستگاه می باشد
  • با کاهش بار و جدا کردن دستگاه های غیر ضروری می توانید بار یو پی اس را کاهش داده و صدای آلارم را خاموش کنید
  • ولتاژ خیلی پایین نیز میتواند دلیل صدای هشدار یو پی اس باشد.
  • ولتاژ را می توانید باکمک یک لامپ چک کنید. اگر نور خیلی کم بود به معنای پایین بودن ولتاژUPS می باشد.
  • UPS خراب یا باتری خراب از دیگر دلایل صدای الارم و صدای هشدار یو پی اس است.
  • با تعمیر UPS یا تعویض باتری یو پی اس صدای هشدار یو پی اس قطع خواهد شد.

 

کدام چراغ یو پی اس روشن است و این رنگ به چه معناست ؟

تقریبا تمام سیستم های یو پی اس از یک سیستم هشدار دارای ال ای دی با سه رنگ مختلف استفاده میکنند تا به این وسیله شما را از وضعیت سلامت دستگاه آگاه سازند . این سه رنگ قرمز زرد و سبز هستند . ممکن است این چراغی که رنگ آن تغییر می کند متفاوت باشد اما همیشه یکی از این چراغ ها حتما روشن خواهد بود . همانطور که بعدا به آن اشاره خواهد شد اگر هیچ یک از این چراغ ها روشن نباشند به این معنا ست که شما با یک مشکل خیلی بزرگ رو به رو هستید .

چراغ سبز : من سالم هستم
اگر چراغی که در سیستم تان روشن است ، چراغ سبز رنگ است این یک نشانه ی خوب است . هرچیزی فعال است به درستی عمل می کند و و تمامی اجزا به خوبی محافظت می شوند .
برای این که این حالت تداوم داشته باشد باید به خوبی از سیستم یو پی اس تان و همچنین از باتری هایتان به خوبی مراقبت کنید .

 

چراغ زرد : چیزی در حال اتفاق افتادن است مراقب باشید
زمانی که چراغ زرد در سیستم روشن است این موضوع می تواند نشان دهنده ی این باشد که سیستم از باتری ها تغذیه می کند و یا اینکه سیستم در حالت بای پس قرار گرفته است و یا اینکه یک قسمت دیگر از مدار در حال انجام عمکرد است . این نور همچنین به این معناست که سیستم تان یا دچار مشکل شده است و یا اینکه یک مشکل در سیستم در حال بروز است . مثالی که برای این حالت می توان بیان کرد این است که برای مثال فن دچار مشکل شده است و یا اینکه یک وضعیت غیر عادی دیگری در حال وقوع است .
شاید شما بخواهید بدون توجه به این موضوع از کنار آن رد شوید اما قبل از این که این کار را انجام دهید لازم است به شما بگوییم که یک مشکل کوچک که در سیستم تان ایجاد شود ممکن است منجر به بروز مشکلات بسیار بزرگی گردد . در این صورت بهترین کار این است که با خدمات پس از فروش سیستم یو پی ای تان تماس بگیرید و آن ها را از وضعیت ایجاد شده مطلع سازید . آن ها با توجه به آن چه که بیان میدارید به شما خواهند گفت که این مشکل ایجاد شده تا چه حد جدی است و چه کاری باید انجام دهید .

 

قرمز : همین الان یک نفر را خبر کنید :
در صورتی که چراغ قرمز در صفحه ی ال ای دی سیستم تان روشن است فورا با تعمیرکار تان تماس بگیرید به این علت که سیستم های یو پی اس تان با یک مشکل بزرگ مواجه شده است و در صورتی که فورا به آن رسیدگی نشود ممکن است سیستم به طور کلی از کار بیوفتد . همچنین لازم است سریعا به مشکل ایجاد شده رسیدگی شود تا تجهیزاتی که توسط سیستم یو پی اس محافظت می شوند دچار اختلال نگردند .
بیشتر این سیستم ها همچنین یک پانل نمایشگر در قسمت جلوی خود قرار دارند که با این چراغ های ال ای دی در ارتباط هستند . در صورتی که هرگونه مشکلی ایجاد شود با مراجعه به این صفحه ی نمایشگر به طور تخصصی تر می توانید از مشکل ایجاد شده اطلاع حاصل نمایید .

7 علت خرابی یو پی اس


بهترین راه برای پیشگیری از خراب شدن UPS این است که دو بار در سال پروسه نگهداری از آن را انجام دهید. توجه کنید که تشخیص و رفع مشکلات بالقوه یو پی اس قبل از وقوع خرابی بسیار کم هزینه تر و بهتر خواهد بود. در ادامه 7 دلیل رایج در خرابی یو پی اس را که می‌تواند به عنوان چک لیست نگهداری UPS در نظر گرفته شود

1. باتری UPS

2. خازن UPS

3. فن UPS

4. فیلتر UPS

5. اتصالات UPS

6. پاور و منبع تغذیه UPS

7. Contactors یا کلید خودکار قطع و وصل

 

شنیدن صدای بلند یا بیب در UPS

آلارم یو پی اس

UPS ها علاوه بر داشتن چراغ‌ها دارای آلارم صوتی هم هستند که به شما امکان تشخیص علت خرابی یو پی اس بدون نگاه کردن به UPS می‌دهد. مزیت سیستم صوتی هشدار UPS این است که با شنیدن صدا، یو پی اس را بررسی می‌کنید.

صداهای هشدار یو پی اس چه موقع شنیده می‌شود؟

  • برق شهری قطع شود و باتری UPS فعال شود.
  • وقتی برق شهر وصل شود.
  • خطا در UPS رخ دهد.
  • بارهای اتصال به UPS افزایش یابد.
  • شارژ باتری تمام شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

قبل از هر بحثی لازم است اظهار نماییم که محافظ و استابلایزر هر دو سیستم هایی می باشند که سعی بر این دارند، به درگاه ورودی لوازم الکتریکی یک جریان برق مناسب را برسانند. ممکن است این سؤال در ذهن بیشتر مصرف کنندگان باشد که تفاوت استابلایزر با محافظ برق در چیست؟ درست است که استابلایزر و محافظ هر دو یک هدف را دنبال می کنند، اما در نحوه عملکرد و کارایی آنان یکسری تفاوت های فاحشی وجود دارد که ما امروز قصد داریم به بیان آن ها بپردازیم.

تفاوت استابلایزر با محافظ

تفاوت استابلایزر و محافظ برق

به احتمال زیاد با عملکرد محافظ برق آشنایی کافی دارید. برق مصرفی همواره دارای نوسان ولتاژ است به ویژه در ساعات اوج مصرف یا در فصل تابستان که مصرف به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.همچنین ممکن است به دلیل مشکلات فنی که در نیروگاه ها رخ می دهد حتی در ساعات دیگر نیز برق دارای نوسان ولتاژ باشد. رعد و برق های ناگهانی ، مکرر و شدید نیز می توانند به تجهیزات شما آسیب برسانند.لوازم خانگی و تجهیزات برقی به نحوی ساخته می شوند که قادر باشند تا 8 درصد افزایش ولتاژ و تا 10 درصد کاهش ولتاژ را تحمل نمایند، اما اگر تغییرات ولتاژ خارج از این محدوده باشد چه؟ متاسفانه در تغییرات شدید ناگهانی دستگاه شما می سوزد.

به دلیل ریسک بالای وقوع این اتفاق و آسیب های جدی که به دستگاه ها در این شرایط رخ می دهد، بسیاری از تولید کنندگان در خدمات گارانتی، سوختن و آسیب دیدن به دلیل نوسانات برق را پوشش نمی دهند. چاره چیست؟در واقع یکی از در دسترس ترین و ارزان ترین راهکار، استفاده از محافظ برق است. محافظ در صورت تغییرات شدید ولتاژ، جریان را قطع نموده و با تاخیر مختصری پس از پایداری ولتاژ دوباره آن را وصل می کند. اما استابلایزر چیست؟ استابلایزر مشکل شما را بدون قطعی برق رفع می کند. این دستگاه تغییرات ولتاژ را برای شما جبران می کند و ولتاژ پایدار و ثابتی را وارد دستگاه می نماید. در واقع همانگونه که از اسمش پیداست، استابلایزر تثبیت کننده ولتاژ است.

محافظ برق بهتر است یا استابلایزر

 

همانگونه که اشاره شد، با توجه به نیاز روز، اهمیت ایمنی و تکنولوژی روز محصولاتی نظیر محافظ برق و استابلایزر به تولید می رسند. هر دو این تجهیزات دارای قابلیت بسیار زیادی هستند. و در صنعت برق نقش مهمی را ایفا می کنند. اما برای اکثر کاربران جای سوال باقیست که محافظ برق بهتر است یا استابلایزر؟ با وجود اینکه نقش بسیاری از تجهیزات الکتریکی یا چگونگی عملکردشان شبیه به هم است، مردم آن ها را یکی می دانند. اما تفاوت هایی برای این دو وجود دارد که عبارتند از:

محافظ برق یکی از تجهیزات بسیار کاربردی است که وظیفه محافظت از دستگاه های الکتریکی نظیر یخچال را دارد. این وسیله زمانی که اختلال و نوسان برق رخ دهی با قطع جریان برق مانع از صدمه دیدن تجهیزات الکتریکی می شود. البته مدتی پس از قطع کردن جریان مجددا پس از مدت زمان کوتاهی مدار را وصل می کند. اما استابلایزر ها نیز به عنوان یکی از تجهیزات الکتریکی کا در محافظت دستگاه های الکتریکی نقش دارد، بدون اینکه جریان برق قطع شود ایرادات را برطرف خواهد کرد.
اگر می خواهید بدانید محافظ برق بهتر است یا استابلایزر باید با مزیت ها، تفاوت و کاربرد هر یک آشنا شوید. با کمک استابلایزر هنگامی که نوسانات جریان برق رخ می دهد هیچ‌ فشاری روی وسایل برقی وارد نخواهد شد. و دلیل این کار شدت جریان ورودی است که به هیچ وجه تغییر نمی کند.‌ اما این تغییرات اگرچه روی وسایل الکتریکی نیست. و داخل خود استابلایزر اتفاق نمی افتند. یک دستگاه محافظ برق، هر زمانی که نوسان ایجاد می شود. و با هر بار شوک الکتریکی و اختلاف جریان، جریان ورودی دستگاه ها قطع و وصل می گردد. که این قطع و وصل شدن خود تا حدودی مضر است.

 

 

تفاوت میان محافظ برق و استابلایزر

تفاوت استابلایزر با محافظ

1.دستگاه استابلایزر قادر است. تا ولتاژ ورودی برق را تا مقدار زیادی تثبیت کرده و پس از آن به داخل لوازم الکتریکی منتقل کند. با این انتقال ولتاژ عملکرد دستگاه بهتر و در نتیجه طول عمر آن افزایش پیدا می کند.‌ اگرچه عملکرد بهتر دستگاه استابلایزر راندمان لوازم برقی را تحت کنترل قرار می دهد. اما یک محافظ برق اگرچه از لوازم‌ الکتریکی محافظت می کند. ولی نسبت به این دستگاه عملکرد قوی تری ندارد.

2. از دیگر تفاوت استابلایزر با محافظ برق می توان به این مسئله اشاره کرد که در داخل استابلایزر ها قطعه ای به نام میکروکنترلر تعبیه کرده اند تا اگر استابلایزر خود نیز با اختلالی روبرو شود، برق خروجی به‌صورت اتوماتیک قطع گردد که دیگر آسیبی نیز به لوازم الکتریکی وارد نشود و این در صورتی است که محافظ از چنین قابلیتی برخوردار نمی باشد.

3.قیمت دیگر عاملی است که باعث تمایز بین این دو می شود. با توجه به مزیت ها و تکنولوژی خاصی که در این دستگاه ها وجود دارد می توان گفت استابلایزر قیمت‌ بالاتر و همچنین عمر طولانی بیشتری نسبت به محافظ برق خواهد داشت.

4.فرق بین استابلایزر با محافظ در این است که از دستگاه های محافظ نمی توان در مکان های بزرگ همچون کارخانه جات و … استفاده نمود و برای همچین فعالیت هایی حتما باید از استابلایزر استفاده کرد که توانایی خدمات رسانی به تمام مکان های کوچک و بزرگ را دارد.



:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

امروزه با پیشرفت تکنولوژی قطعات الکترونیکی زیادی ساخته شده اند که درمقابل نوسانات برق بسیار حساس هستند.برخی از این دستگاه ها قیمت بالایی دارند و دارای کاربرد حساسی هستند. راهی که می توان ازاین دستگاه در مقابل نوسانات و قطعی برق ایمن نگه داشت استفاده از ups لاین اینتراکتیو است.
یو پی اس لاین اینتراکتیو یکی از پرکاربردترین انواع یو پی اس است که مصارف مختلفی از استفاده های شخصی گرفته تا تجاری را در بر می گیرد. معمولا عمده ی یو پی اس های بین 0.5KVA تا 5KVA بازار را یو پی اس های لاین اینتراکتیو تشکیل میدهند.
در این نوع یو پی اس همانند یو پی اس آفلاین در صورت وجود برق شهری مصرف کننده ها جریان مورد نیاز خود را از برق شهری می گیرند با این تفاوت که یک ترانس برای تنظیم ولتاژ خروجی در مسیر مصرف کننده ها قرار دارد این ترانس تنظیم ولتاژ نقش مهمی در محافظت مصرف کننده ها زمانی که تغییرات زیاد ولتاژ اتفاق می افتد دارد و در صورت تغییرات زیاد در ولتاژ خروجی به مصرف کننده ها یو پی اس به روی باطری سوئیچ میکند. یو پی اس لاین اینتراکتیو در مقایسه با یو پی اس آنلاین (online ups) دارای زمان بی برقی ( delay time ) در حدود 5 میلی ثانیه می باشد و تفاوت آن با یو پی اس آفلاین ( offline ups ) در استفاده از ترانس در مسیر ورودی برق و کنترل ولتاژ خروجی در حالت استفاده از برق شهر می باشد.

یو پی اس لاین اینتراکتیو

عملکرد ups لاین اینتراکتیو

UPS تعاملی خطی از نظر عملکردی مشابه UPS آفلاین است، اما با افزودن یک ترانسفورماتور ولتاژ که سیم پیچ آنها قابل اضافه و کم شدن است در نتیجه می تواند میدان مغناطیسی و ولتاژ خروجی ترانسفورماتور را کم یا زیاد کند. این کار همچنین ممکن است توسط یک ترانسفورماتور تقویت کننده باک انجام شود که از یک ترانسفورماتور خودکار متمایز است.

کاربرد یو پی اس لاین اینتراکتیو

این دستگاه به دلیل اطمینان بالا، قیمت مناسب و قابلیت اصلاح ولتاژ محبوبترین یو پی اس در کل انواع یو پی اس ها است. این یو پی اس مناسب سرورهای کوچک، کامپیوترهای شخصی و تجهیزات شبکه است و قابلیت نصب در رک را نیز دارد. یو پی اس فاراتل مدل SSP3000X-RT با تکنولوژی لاین اینتراکتیو یک یو پی اس لاین اینتراکتیو مناسب برای سرور های کوچک است.

مزایا و معایب یو پی اس لاین اینتراکتیو

ups لاین اینتراکتیو دارای بازدهی و قابلیت اطمینان بالا هستند. دمای کار پایین تری نسبت به ups آنلاین دارند. اما از محدودیت آن می توان، غیر عملیاتی بودن برای توان های بیشتر از 5kva را اشاره کرد. در مقابل نوسانات برق به خوبی محافطت نمی کنند. در جاهایی که نوسانات برق زیاد است مرتب از شارژ باتری ها باید استفاده شود. قیمت یو پی اس لاین اینتراکتیو نسبت به آنلاین پایین تر است و تعداد باتری کمتری با توان برابر نیاز است به همین دلیل مورد استقبال کسب و کار های کوچک قرار می گیرد.



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

ساخت آپارتمان‌های چند طبقه، دسترسی به آب با فشار مناسب را برای طبقات آخر با مشکل مواجه کرده است؛ این مشکل با استفاده از پمپ آب قابل حل است. از سوی دیگر با از راه رسیدن فصل گرما و قطعی برق، مشکلاتی برای استفاده از پمپ آب پیش خواهد آمد. برای اینکه در زمان قطعی برق دسترسی به آب با مشکل مواجه نشود، نیاز به خرید یو پی اس برای پمپ آب دارید.

یو پی اس یا منبع تغذیه بدون وقفه دستگاهی است که انرژی الکتریکی یا برق را بدون وقفه به لوازم برقی شما می رساند.
سیستم برق اضطراری برای پمپ آب یا (Emergency Power Systems) نوعی سیستم برق اضطراری است که برای تامین برق در مواقع بحرانی یا در صورت خرابی شبکه برق معمولی استفاده می شود.
برق اضطراری برای سیستم های حساس، برخی از سیستم های حساس و مهم در منازل ومراکز عمومی یا در ادارات و کارخانه ها باید در زمان قطع برق در شهر به کار خود ادامه دهند. در غیر اینصورت برخی از مشکلات در هنگام قطعی برق ساختمان بوجود می آید برای چاره اندیشی در مقابل این مشکلات در زمان قطعی برق
باید منابعی برای تامین برق در زمان نبودن برق شبکه در نظر گرفته شود و سیستم برق اضطراری یو پی اس بهترین روش برای پیشگیری از بوجود آمدن این مشکلات می باشد.

 

دستگاه برق اضطراری خانگی

سیستم برق اضطراری خانگی فواید بسیاری دارد مهم‌ترین و اصلی‌ترین فایده آن برای زمان‌هایی است که قطعی برق طولانی می‌شود به خصوص در فصل تابستان که از وسایل خنک‌کننده استفاده می‌کنید می‌تواند مشکلات زیادی را ایجاد کند و در برخی از موارد حتی باعث فاسد شدن مواد غذایی می‌گردد.

با توجه به اینکه اکثر وسایل برقی که از برق استفاده می کنند، از جمله یخچال، تلویزیون، مودم خانگی، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، فریزر، کولر و … به نوسانات برق حساس هستند و راه حل اصلی این مشکلات احتمالی استفاده از سیستم خیره انرژی یا UPS است.

 


یو پی اس برای پمپ آب چقدر دوام می‌آورد؟

توصیه ما این است قبل از سرمایه‌گذاری روی خرید یو پی اس برای پمپ آب ساختمان خود، لازم است بدانید باتری سیستم شما چقدر دوام می‌آورد. زمانی که برق قطع می‌شود یا پمپ مخزن اولیه شما از کار می‌افتد، نیروی لازم برای پمپاژ کردن آب توسط پمپ آب از طریق یو پی اس تامین خواهد شد؛ بنابراین میزان دوام آوردن یو پی اس با میزان مصرف انرژی پمپ رابطه مستقیم دارد.

دقت کنید هرچه پمپ قوی‌تر باشد، زمان تامین انرژی کوتاه‌تر خواهد بود. به طور کلی، قدرت پمپ‌های آب یا 1.4 اسب بخار یا 1.3 اسب بخار هستند. پمپ 1.4 اسب بخار جریان کمتری از باتری دریافت می‌کند و عمر باتری را به حداکثر می‌رساند. پمپ 1.3 اسب بخار ممکن است سریع‌تر پمپاژ کند، اما باتری را نیز سریع‌تر تخلیه می‌کند. لازم است بدانید در کل پمپ‌های آبی که به وسیله یو پی اس کار می‌کنند، طول عمر محدودی در هنگام قطع برق دارند.

 


طول عمر باتری یو پی اس برای پمپ آب چقدر است؟


زمان کارکرد باتری با افزایش سن کاهش می‌یابد؛ با این حال سیستم‌های یو پی اس می‌توانند چندین سال قدمت داشته و همچنان قابل استفاده باشند. بسیاری از صاحبان خانه‌ها که از یو پی اس در سیستم پمپ آب استفاده کرده‌اند، متوجه شده‌اند که با افزایش سن باتری، ظرفیت نگهداری شارژ نیز کاهش می‌یابد. اگر باتری شما در حالت نو می‌تواند حدود 7 ساعت به طور مداوم کار کند، پس از گذشت زمان ممکن است فقط 2 الی 3 ساعت یا حتی کمتر هنگام قطع شدن برق کار کند.

در باتری‌های سرب اسیدی که اغلب در یو پی اس‌های پمپ آب استفاده می‌شوند، صفحات سربی درون باتری UPS به مرور زمان خورده می‌شوند و توانایی خود را برای نگهداری شارژ از دست می‌دهند. با بالا رفتن سن باتری، ولتاژ کاهش می‌یابد که به طور موثر به این معنی است که انرژی کمتری توسط باتری دریافت شده و باتری زودتر از کار می‌افتد. اگر مولتی متر یا ولت-اهم در اختیار داشته باشید، می‌توانید ولتاژ بین قطب مثبت و منفی باتری را اندازه‌گیری کنید. اگر ولتاژ کمتر از 12.1 ولت باشد، نشان‌دهنده این است که باتری قدیمی شده و ممکن است همین روزها از کار بیفتد.

 

نکات مهم هنگام خرید یو پی اس برای پمپ آب

اگر می‌خواهید وسیله‌ای مانند یو پی اس برای پمپ آب بخرید، باید مطمئن شوید که یو پی اس شما به اندازه کافی بزرگ است. یو پی اس‌ها معمولا با وات رتبه‌بندی می‌شوند. تنها راه برای اطمینان از پشتیبانی طولانی مدت یو پی اس از پمپ آب شما این است که گزینه‌ای را تهیه کنید که ظرفیت بالاتری داشته باشد. هنگام خرید یو پی اس برای پمپ آب ابتدا باید آمپر پمپ را پیدا کنید؛ زیرا به یو پی اسی بسیار بزرگ‌تر از پمپ آب خود نیاز دارید.

 



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

همانطور که می دانید این روزها و در عصر حاضر برق به بخش مهمی از نیازهای خانه ها و دنیای شرکت ها تبدیل شده است. بدون برق، رایانه های ما و سایر دستگاه های برقی نمی توانند کار کنند. بنابراین نیاز به یک پشتیبان و تامین کننده دارند تا در شرایط اضطراری بتواند نیاز آن ها به برق را برطرف نماید. منبع تغذیه یو پی اس دقیقا همان نیروی کمکی و پشتیبان می باشد که با خاموش شدن برق می تواند نجات دهنده زندگی باشد. سیستم تامین کننده برق بدون وقفه یا همان ups به شما کمک می کند کار خود را برای مدت معینی ادامه دهید و اسناد مهم را در رایانه شخصی یا سایر دستگاه های هوشمند خود ذخیره کنید. منبع تغذیه بدون وقفه دستگاههای الکترونیکی شما را از مشکلات مختلف مربوط به برق محافظت می کند.
از آنجایی که باتری های UPS برای تداوم کار بسیار ضروری هستند و در عین حال در برابر مشکلات و خرابی بسیار آسیب پذیر هستند، مهم است که باتری های UPS خود را هوشمندانه انتخاب کنید، محدودیت های آنها را درک کنید و یک برنامه تعمیر و نگهداری باتری مناسب را اجرا کنید. انجام این کار به شما اطمینان بیشتری نسبت به سیستمی می دهد که مسئول حفظ و راه اندازی کسب و کار شما، مهم نیست که چه باشد.


سه مزیت مهم استفاده از یو پی اس

  • استمرار عملیات
  • حفاظت
  • برخط

استمرار عملیات

هنگامی که به یک پریز برق وصل می شوید، منبع تغذیه یو پی اس اجازه می دهد تا برای یک دوره زمانی خاص، تجهیزات شما ایمن باشد. با تعویض استفاده از باتری، با استفاده از Ups از هدر رفتن داده جلوگیری می شود و به اپراتورها امکان می دهد کامپیوترها یا سایر تجهیزات شبکه را با روشی ایمن و مؤثر خاموش کنند. نتیجه نهایی بهره وری بالاتر است.

حفاظت

یکی دیگر از مزایای مهم منبع تغذیه یو پی اس، افزایش حفاظت است. از آنجا که مدار در این دستگاه قدرت ولتاژ را به طور مداوم کنترل می کند، می تواند احساس افزایش موج، سنبله و قطع برق شود. بنابراین، هنگامی که منبع تغذیه بدون وقفه یک مشکل الکتریکی را حس می کند. به برق AC که توسط یک باتری تولید می شود سوئیچ می شود.


برخط

یکی دیگر از مزایای مهم منبع تغذیه یو پی اس ، به اصطلاح “بصورت آنلاین” است. اگرچه یو پی اس معمولاً بیشتر از سایر دستگاه های آماده به کار هزینه دارد اما در هنگام استفاده از تجهیزات برقی حساس، مزایای بیشتری را ارائه می دهد. این منبع تغذیه همیشه منبع باتری را تغذیه می کند.


آیا می توانم یک یو پی اس با ظرفیت باتری قابل تعویض بخرم؟

بله، برخی از مدل های یو پی اس دارای باتری قابل تعویض هستند، بنابراین در صورت نیاز می توانید باتری را با یک باتری جدید تعویض کنید. این مدل‌ها معمولاً با باتری‌های قابل تعویض استاندارد عرضه می‌شوند که می‌توان آن‌ها را با باتری‌های مشابه یا باتری‌های جایگزین تولیدکننده جایگزین کرد.

یک باتری قابل تعویض در یو پی اس به شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به خرید یو پی اس جدید، باتری را تعویض کرده و در صورت نیاز به استفاده از دستگاه ادامه دهید. همچنین باتری قابل تعویض در طول عمر یو پی اس هزینه های نگهداری را کاهش می دهد.

اگر می خواهید یک یو پی اس با باتری قابل تعویض بخرید، بهتر است مشخص کنید که آیا مدل یو پی اسی که قصد خرید آن را دارید باتری قابل تعویض دارد یا خیر. همچنین قبل از تعویض باتری، بهتر است دستورالعمل تعویض باتری سازنده دستگاه را به دقت مطالعه کنید و در صورت لزوم با یک تکنسین مجرب مشورت کنید.

 



:: موضوعات مرتبط: باتری یو پی اس , ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

بسیاری از سازمان ها دارای سیستم ها یا تجهیزات امنیتی یا حیاتی برای کسب و کار هستند که نیاز به عرضه ثابت برق دارند. خرابی یا نوسانات در این منبع تغذیه ممکن است اثرات قابل توجهی داشته باشد.

شامل احتمال آسیب شخصی، از دست دادن اطلاعات و وقفه در کسب و کار. ارائه یک UPS (اغلب به شکل سیستم باتری) دارای سازماندهی حیاتی دارد. با این حال، نصب باتری خطرناک است و اگر به درستی مدیریت نشود، می تواند بر دسترسی UPS تأثیر بگذارد و به پرسنل، به ویژه کسانی که نیاز به نصب باتری دارند، آسیب برساند.

 

باتری ها به طور کلی بی خطر هستند، اما عاقلانه است که همیشه در هنگام دور انداختن باتری های آسیب دیده یا سیستم های اسید سرب (که حاوی سرب و اسید سولفوریک هستند) احتیاط کنید.

توجه به این نکته ضروری است که برخی از کشورها اسید سرب را به عنوان یک ماده خطرناک برچسب گذاری می کنند (و درست است!) زیرا سرب در صورت استفاده نادرست می تواند یک خطر جدی برای سلامتی باشد.


مسائل ایمنی در تعمیر و نگهداری کابینت باتری UPS

در قلب هر سیستم UPS باتری هایی وجود دارد که نیاز به نگهداری و رعایت نکات ایمنی دارند. حتی یک مرکز داده ممکن است. نیاز به استخدام مشاوران و شرکت هایی جهت کمک به نگهداری از اتاق باتری یو پی اس و تعمیر UPS داشته باشد.

باتری رک مسائل مربوط به کابینه: قفسه های باتری و کابینت باید طبق وزن و اندازه باتری ها طراحی شده باشد. جنس قفسه ها باید مواد مقاوم در برابر خوردگی و یا مواد غیر هدایت کننده مانند فایبر گلاس باشد.

مسائل مربوط به کفپوش: آیا کف می تواند وزن قفسه ها را تحمل کند؟

مسائل مربوط به سقف: به طور پیش فرض، سقف اتاق باتری یو پی اس باید صاف باشد تا هیدروژن از آن خارج شود.

نگرانی های آتش سوزی: کپسول های آتش نشانی قابل حمل دی اکسید کربن باید تهیه شود.

مشکلات زمینی: تمام قفسه‌های باتری و کابینت‌های مرتبط با سیستم UPS باید دارای سیم‌های سبز رنگ کد NEC باشند که به همه قفسه‌های باتری متصل هستند.

لامپ های اتاق باتری: استفاده از لامپ های ضد آب با ساختار ضد انفجار توصیه می شود که باید به دیوار وصل شوند یا آویزان شوند.
50 سانتی متر یا بیشتر از سقف فاصله داشته باشند. اما مستقیماً بالای باتری یا دستگاه شارژ وصل نکنید. چراغ ها باید خاموش شوند تا از تجمع گاز جلوگیری شود.

سیستم هشدار از راه دور: سیستم های باتری در صورت امکان باید مجهز به زنگ هشدار باشندسیستم های نظارت بدون این سیستم ها، مشکلات باتری ممکن است تا زمان قطع برق شناخته نشوند، که منجر به خسارات زیادی در زمان قطعی برق می شود.

حفاظت از برق و الکترولیت :
این استاندارد بیان می‌کند که درب‌های اتاق باتری و کابینت به عنوان موانع در نظر گرفته می‌شوند و بر این اساس برچسب‌گذاری می‌شوند. درها ممکن است قفل شوند (فقط از بیرون) و علائم باید شامل علائم هشدار دهنده مناسب (ولتاژ خطرناک)، ممنوعیت (ورود مجاز) و الزامات قانون ایمنی (حفاظت از چشم) باشد.

حفاظت در برابر تماس غیرمستقیم را می توان با روش های مختلفی مانند استفاده از قطع کننده های برق خودکار، موقعیت های نارسانا، عایق و ایزولاسیون الکتریکی به دست آورد. توجه به این نکته ضروری است که هر کابینت یا محفظه ای که از فلز ساخته شده است باید عایق بندی شده یا به یک هادی محافظ متصل شود.

دسترسی به مکان های باتری نیز باید کنترل و محدود به پرسنلی باشد که مجاز به انجام وظایفی مانند شارژ، بازرسی و نگهداری هستند. 

دستورالعمل های HSE اطلاعات مفیدی در مورد شیوه های کار ایمن ارائه می دهد که می تواند برای عملیات شارژ باتری استفاده شود. در مورد تعمیر و نگهداری، BS EN 50272 مشخص می کند که پرسنل درگیر در عملیات تعمیر و نگهداری باید در هر روش خاص آموزش ببینند.

هر گونه دستورالعمل استفاده، نصب و نگهداری ارائه شده توسط تامین کننده باتری نیز باید در نزدیکی باتری نمایش داده شود تا بتوان در طول تعمیر و نگهداری از آنها پیروی کرد.

همانطور که در بالا ذکر شد، الکترولیت ها می توانند سمی باشند، بنابراین اقدامات اولیه برای محافظت از پرسنل درگیر در فعالیت هایی مانند تعمیر و نگهداری شامل استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش و عینک ایمنی و استفاده از امکانات بداهه برای اولین بار در هر حادثه است.

رژیم های بازرسی و نگهداری باید شامل باتری ها و ترمینال ها و اتصالات مربوطه باشند، اما همچنین هر سیستم ایمنی مانند سیستم تهویه و شرایط هر مخزن و کابینت در آن باتری های UPS قرار دارد.



:: موضوعات مرتبط: باتری یو پی اس , ,
:: برچسب‌ها: باتری یو پی اس , باتری UPS ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

نحوه محاسبه یو پی اس kva

یکی از مهم ترین نکات در هنگام خرید یو پی اس محاسبه kva یو پی اس و آمپر باتری مورد نیاز کاربر برای تجهیزات می باشد. با مطالعه این مقاله قادر خواهید بود بهترین یو پی اس را برای تجهیزات الکترونیکی خود انتخاب کنید. زیرا باتری باید بتواند در زمان قطع برق، بیشترین توان را برای دستگاه های متصل تامین کند. بنابراین، باتری پرقدرت را با احتیاط انتخاب کنید. برای انتخاب بهترین نوع باتری یو پی اس، باید نحوه محاسبه مصرف برق یو پی اس خود را بدانید. در این مقاله به نحوه محاسبه توان یو پی اس می پردازیم.

 

kva یو پی اس چیست؟

توان اسمی یا نامی یو پی اس که ان را با kva یا کیلو وات آمپر نشان می دهند یعنی همان میزان توان درج شده در کاتالوگ یا مشخصات فنی یا در کارتن دستگاه. اما نوع دیگری از kva یو پی اس وجود دارد که به آن توان واقعی یو پی اس می گویند. یعنی بیشترین توانی که یو پی اس بصورت واقعی به مصرف کننده ارائه می کند. که این میزان کمتر از kva اسمی یا نامی یو پی اس است. در ادامه روش محاسبه توان واقعی یو پی اس آورده شده است تا بتوانید بهتر و با دقت بیتری خرید کنید.

power factor یو پی اس چیست؟

پارامتر اصلی برای تشخیص توان خروجی یو پی اس ضریب توان یا (pf) است که برای یو پی اس های مختلف متفاوت است.

 

به طور معمول، pf یک UPS خط تعاملی بین 0.6 و 0.7 است.

از طرف دیگر، یو پی اس های آنلاین دارای pf بین 0.8 تا 0.99 هستند.

ضریب توان یکی از ویژگی های موجود در برخی از یو پی اس های آنلاین است. این تابع به معنای تصحیح ضریب توان است. به طور کلی توصیه می شود برای اطلاع از ضریب قدرت واقعی یو پی اس به کاتالوگ محصولات مراجعه کنید. مطالعه دقیق اطلاعات UPS ضروری است.

 

 

فرمول محاسبه برق یو پی اس

دستگاه های یو پی اس بیش از 95 درصد کارایی دارند. این یو پی اس ها با توجه به توان مصرفی خود می توانند طبق فرمول زیر برای مدت زمان مشخصی توان خروجی را تامین کنند.

محاسبه برق UPS دوربین

به طور معمول هر دوربین مداربسته 15 وات و مانیتور آن 100 وات مصرف می کند. اول از همه باید در نظر داشت که چه مدت از باتری استفاده می کنیم. توجه به این نکته ضروری است که حدود 30 درصد از برق UPS برای راه اندازی خود یو پی اس استفاده می شود. حال برای محاسبه توان یو پی اس باید از فرمول زیر پیروی کنید. واحد محاسبه توان UPS کیلوولت آمپر یا KVA است.

 

مقدار باتری × ولتاژ باتری / مصرف برق × ساعت آماده به کار = ساعت آمپر باتری سیستم برق اضطراری

محاسبه زمان پشتیبان باتری یو پی اس

برای محاسبه باتری ups مورد نیاز برای دوره پشتیبانی مورد انتظار شما هنگام خرید یو پی اس، ابتدا باید تعداد باتری های قابل استفاده توسط UPS مورد نظر خود را بدانید و ولتاژ ورودی دستگاه UPS تعداد باتری ها را نشان می دهد.

یو پی اس های موجود در بازار معمولاً با باتری های 12 ولتی کار می کنند

به عنوان مثال، دستگاهی با ولتاژ ورودی 96 به 8 باتری 12 ولتی نیاز دارد (8=12/96).

حال پس از تعیین تعداد باتری، ولتاژ باتری و مصرف برق، زمان پشتیبانی و باتری مورد نظر خود را بر اساس آمپر باتری های موجود در بازار محاسبه می کنیم.

نحوه محاسبه زمان استفاده از آپدیت دوربین

با توجه به فرمول دریافت زمان مصرف UPS موارد زیر مورد نیاز است:

محاسبه کل برق مصرفی کرکره برقی. (پ)

ولتاژ باتری معمولا 12 ولت است. (vbat)

مقدار باتری (N)

جریان باتری (A BAT)

0.8% در فرمول نشان دهنده ضریب قدرت داخل یو پی اس است.

محاسبه قدرت یو پی اس کرکره برقی

مثال: فرض کنید کل برق مصرفی همه پرده ها و سوئیچ های موتوری ما 500 وات است. دو ساعت برق را پشتیبانی می کنیم. باتری های قابل استفاده برای این پروژه به شرح زیر است:

اولین قدم انتخاب یک یو پی اس مناسب بر اساس توان 500 وات و اتلاف انرژی 30 درصدی یو پی اس است.ما یو پی اس 1kva یا 1.2kva را پیشنهاد می کنیم. بنابراین، با استفاده از همان فرمول بالا، می توانید آمپر را به ازای هر باتری بر اساس ذخیره انرژی دستگاه دریافت کنید.



:: موضوعات مرتبط: قيمت يو پي اس , باتری یو پی اس , ,
:: برچسب‌ها: یو پی اس , تعمیر یو پی اس , باتری یو پی اس ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

تفاوت بین سیستم های یو پی اس تک فاز و سه فاز

یو پی اس با توجه به مرحله مصرف برق به سه دسته تقسیم می شود:

1- یو پی اس سه فاز به تک فاز ورودی سه فاز و خروجی تک فاز.

2-یو پی اس سه فاز با ورودی سه فاز و خروجی سه فاز

3-یو پی اس تک فاز با ورودی تک فاز و خروجی سه فاز

یو پی اس تک فاز

تاسیسات تک فاز شامل یک ورودی موج سینوسی و یک فاز، معمولا از یک منبع سه فاز بزرگتر است.

یک نمونه مثال از این امر می تواند سوکت محلی ۳ پین UKباشدکه از VAC 240/230 (UK تک فاز) برای تامین قدرت استفاده می کند. یو پی اس های تک فاز برای تاسیسات کوچکتر مانند منازل و مشاغل غیر صنعتی مناسب ترند.

در یک سیستم تک فاز، فرکانسی که در آن نیروی بار از ژنراتور گرفته می شود، دو برابر فرکانس ولتاژ فعلی است و نوسانات همیشه در حال تغییر هستند.

نصب و راه اندازی یو پی اس تک فاز نسبت به یو پی اس سه فاز راحت تر است.

یو پی اس سه فاز

تاسیسات سه فاز از 3 فاز کامل تولید شده از شبکه استفاده می کند. برق سه فاز از سه موج سینوسی مجزا تشکیل شده و به صورت 3 سیم یا 3 سیم و نول قابل نصب است. یک سیستم سه فاز حداقل از چهار سیم، سه هادی و یک سیم خنثی تشکیل شده است. بنابراین، سیستم می تواند خروجی سه فاز (3:3) یا خروجی تک فاز (3:1) را پشتیبانی کند و می تواند ولتاژهایی تا 415 ولت ارائه دهد.

 

برای شرکت های بزرگ، مراکز داده و تاسیسات صنعتی با نیازهای kVA بالا، یو پی اس های سه فاز می توانند مقادیر زیادی نیرو را در فواصل یا مناطق بزرگ توزیع کنند.

کاربرد یو پی اس سه فاز:

کاربرد یو پی اس سه فاز برای ذخیره انرژی الکتریکی در باتری ها است که می تواند به طور دائم برق مورد نیاز دستگاه

های مصرف کننده را به وسیله باتری تامین کند.

مزایای یو پی اس سه فاز:

  • انتقال برق سه فاز، مقطع کابل کوچکتر از یک فاز است و هزینه ها را کاهش می دهد
  • می توان از آن در دو سطح ولتاژ مختلف استفاده کرد
  • سیستم های دوفاز یا سه فاز قدرتمندتر از تک فاز هستند
  • یو پی اس سه فاز انرژی بیشتری نسبت به تک فاز دارد زیرا از سه فاز تولید شده از شبکه استفاده می کند.
  • یو پی اس های سه فاز برای محیط های صنعتی و تجاری و سیستم های تک فاز برای لوازم خانگی و تجهیزات با
  • توان کمتر مناسب است.

 

 



:: موضوعات مرتبط: باتری یو پی اس , ,
:: برچسب‌ها: یو پی اس , تعمیر یو پی اس , باتری یو پی اس ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 دی 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

یو پی اس یک دستگاه الکترونیکی است که مخفف عبارت منبع تغذیه بدون وقفه است. برای تامین برق زمانی که منبع اصلی برق متوقف می شود استفاده می شود. به عنوان مثال، گاهی اوقات به دلیل برخی اختلالات در سیم ها، ولتاژ ناکافی یا هر مشکل سیم کشی دیگر منجر به قطع برق از منبع اصلی می شود. در این شرایط از یو پی اس برای تامین برق اضطراری استفاده می شود. یو پی اس با استفاده از باتری اسیدی یا سرب کار می کند. از آنجایی که آنها با استفاده از باتری اسیدی کار می کنند، برای وسایل سنگین مانند یخچال، تهویه مطبوع یا تلویزیون مناسب نیستند. وسایل اداری مانند کامپیوتر، اسکنر و چاپگر را می توان به راحتی بر روی آن اجرا کرد. در صورت قطع ناگهانی برق، داده های مهم نیز حذف می شوند. برای این منظور از یو پی اس در مراکز داده و مراکز ارتباطی مختلف استفاده می شود. با تامین برق اضطراری از از دست رفتن اطلاعات مهم جلوگیری می کند و آن را ایمن نگه می دارد. آنها به فعال نگه داشتن تجهیزات الکتریکی کمک می کنند.

انواع یو پی اس:

انواع مختلفی از این دستگاه وجود دارد که عملکرد آنها متفاوت است

یو پی اس پشتیبان
یو پی اس لاین اینتراکتیو
یو پی اس آنلاین

یو پی اس پشتیبان:

این ابتدایی ترین نوع یو پی اس است که با کمک باتری، اما برای مدت کوتاهی برق را تامین می کند. برق را از طریق قسمتی که به نام AC شناخته می شود، تامین می کند. بسته به نوع، یک ابزار ذخیره یو پی اس نیز می تواند ایمنی اطلاعات را تضمین کند. یک یو پی اس آماده به کار معمولاً برای اطمینان از رایانه های شخصی، مودم ها، و سایر تجهیزات استفاده می شود. این دسته از یو پی اس ها مقرون به صرفه ترین در بین سه نوع یو پی اس هستند.

یو پی اس لاین اینتراکتیو:

در طبقه بندی موارد تضمین برق، چارچوب های یو پی اس Line-Interactive از سخت افزار حساس در هنگام قطع برق محافظت می کنند. یو پی اس Line-Interactive گران تر از یو پی اس پشتیبان است. آنها حتی زمانی که ولتاژ پایین است یا زمانی که منبع تغذیه برای مدتی قطع شده است، عملکرد کاری خود را یکسان نگه می دارند. اگر قطعی برق طولانی باشد این اجازه را میدهد که سیستم های الکترونیکی خود را خاموش کرده و اطلاعات خود را ذخیره کنید.

یو پی اس آنلاین

در مواقعی که یک قطعی برق اتفاق می‌افتد، یو پی اس آنلاین با یک جریان ثابت برای اطمینان از تجهیزات سازمانی همراه است. هنگامی که منبع تغذیه برق قطع می شود، بخشی در داخل آن ثابت می شود که به عنوان یکسو کننده شناخته می شود و در نتیجه آن را دور می زند و سخت افزار و سایر تجهیزات شروع به کار می کنند. به همین دلیل است که سیستم یو پی اس آنلاین بیش از واحدهای طبقه‌بندی یو پی اس پشتیبان یا لاین اینتراکتیو هزینه دارد. از آنجایی که مردم همه این انواع را برای خرید ترجیح می دهند، بنابراین، www.azaranups.com بهترین گزینه است زیرا ما این یو پی اس ها را با نرخ های پایین در مقایسه با نرخ بازار با ضمانت ارائه می دهیم. ما آن دسته از یو پی اس هایی را ارائه می دهیم که اطلاعات شما و همچنین تجهیزات الکتریکی را ذخیره می کنند.



:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 آبان 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

یو پی اس (یو پی اس) چیست؟

یو پی اس دستگاهی است که در صورت قطع برق، شبکه برق اضطراری را برای هر چیزی که به آن وصل است تأمین می کند. اگرچه یو پی اس مشابه ژنراتور عمل می کند و هر دو سیستم برای تأمین نیروی پشتیبان برق طراحی شده اند ، اما در یو پی اس هیچ اختلالی در قدرت بوجود نمی آید و طوری طراحی شده است که یک منبع پشتیبان تهیه کند تا بتوانید با خیال راحت دستگاه های برقی خود را خاموش کنید. در ژنراتور ممکن است بعد از تأمین ساعتها برق ، قطع برق مختصری داشته باشد ، در حالی که یک یو پی اس عمدتا برای محافظت از تجهیزات شما در برابر قطعی و افزایش برق است و شما را از آسیب احتمالی نجات می دهد. از آنجایی که سیستم های یو پی اس روی باتری کار می کنند ، ساعات استفاده از آنها محدود است ، اما به ویژه در مناطقی که مستعد قطع برق هستند یک ضرورت است.

انواع یو پی اس

دستگاه های یو پی اس در زمینه های مختلفی از جمله صنعتی ، تولیدی ، رایانه ای و ارتباطات ، تا کاربردهای پزشکی و نظامی مورد استفاده قرار می گیرند و برخی از سیستم های یو پی اس به طور خاص برای کار در محیط های با درجه حرارت بالا ساخته شده اند. امروزه دستگاه های یو پی اس را می توان در هر جا که رایانه و سرور وجود دارد پیدا کرد. یو پی اس به ویژه در صنایعی که قطع برق می تواند عواقب شدید و حتی موجب از دست دادن جان مردم باشد ، مانند بیمارستانی ، ضروری شده است. انواع سیستم های یو پی اس که در زیر انتخاب کرده ایم برای مصارف عمومی خانگی و اداری هستند و گزینه های فوق العاده ای برای پشتیبان گیری از کار و ایمن نگه داشتن برق شما هستند.

انتخاب بهترین یو پی اس

هنگام انتخاب بهترین سیستم یو پی اس برای خود ، فاکتور اصلی این است که چند دستگاه می خواهید به آن متصل شوید. این تعیین می کند که چند منبع خروجی و همچنین توان مصرفی را جستجو کنید. یکی دیگر از عوامل این است که شما به دنبال چقدر هزینه هستید. به دنبال هر چیزی هستید ، ما بهترین سیستم های تغذیه بدون وقفه - با توجه به هزاران بررسی یو پی اس - برای همه نیازها و بودجه ها را داریم.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید



:: موضوعات مرتبط: قيمت يو پي اس , ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

این یک واقعیت شناخته شده در صنعت است که باتری آسیب پذیرترین قسمت یو پی اس است. در حقیقت ، خرابی باتری دلیل اصلی کاهش بار است. درک نحوه نگهداری و مدیریت صحیح باتری های یو پی اس نه تنها می تواند عمر مفید باتری را افزایش دهد ، بلکه می تواند از جلوگیری از خرابی زیاد نیز جلوگیری کند.
متداول ترین نوع باتری مورد استفاده در یو پی اس های امروزی ، باتری اسید سرب تنظیم شده توسط شیر (VRLA) است که به عنوان باتری مهر و موم شده یا بدون نگهداری نیز شناخته می شود. باتری های VRLA آب بندی می شوند ، معمولاً درون پلاستیک پلی پروپیلن هستند که این مزیت را شامل می شود که حاوی مایع براق کننده ای نیست که ممکن است نشت کند یا چکه کند. از آنجا که نمی توان آب را به باتری های VRLA اضافه کرد ، ترکیب مجدد آب برای زندگی و سلامتی آنها حیاتی است. علاوه بر این ، هر عاملی که سرعت تبخیر یا اتلاف آب را افزایش دهد ، مانند درجه حرارت یا گرمای حاصل از جریان شارژ ، عمر باتری را کاهش می دهد.
بیایید نگاهی به برخی از سوالات متداول در مورد تعمیر و نگهداری باتری یو پی اس بیندازیم.

1. "پایان عمر مفید" چیست؟
IEEE "پایان عمر مفید" را برای یک باتری یو پی اس به عنوان نقطه ای تعریف می کند که دیگر نمی تواند 80 درصد ظرفیت نامی خود را در آمپر ساعت تأمین کند. وقتی باتری شما به 80٪ ظرفیت نامی خود می رسد ، روند پیری تسریع می شود و شما باید آن را تعویض کنید.

2. آیا تفاوتی بین باتری های استفاده شده توسط یو پی اس های کوچکتر (محدوده 250 ولت تا 3 کیلو ولت) و باتری های استفاده شده توسط یو پی اس های بزرگتر وجود دارد؟

در حالی که فناوری پایه باتری - و خطرات موجود در باتری - بدون در نظر گرفتن اندازه یو پی اس ثابت باقی می مانند ، اما تفاوت های ذاتی بین برنامه های کوچک و بزرگ وجود دارد. اول ، یو پی اس های کوچکتر معمولاً فقط یک باتری VRLA دارند که از بار پشتیبانی می کند و نیاز به نگهداری دارد. با بزرگتر شدن سیستم ها ، افزایش ظرفیت باتری برای پشتیبانی از بار پیچیده تر می شود. سیستم های بزرگتر ممکن است به چندین رشته باتری احتیاج داشته باشند و پیچیدگی را برای نگهداری و پشتیبانی باتری به همراه داشته باشند. باتری های منفرد باید کنترل شوند تا از یک باتری خراب جلوگیری کند که یک رشته را از بین ببرد و بار را در معرض خطر قرار دهد. علاوه بر این ، با بزرگتر شدن سیستم ها ، استفاده از باتری های سلول مرطوب بسیار رایج می شود.

3. یو پی اس من بیش از یک سال است که در انبار است. آیا باتری ها هنوز خوب هستند؟
با کم استفاده ماندن باتری ها ، بدون هیچ رژیم شارژ ، عمر آنها کاهش می یابد. با توجه به ویژگی های خود تخلیه باتری های اسید سرب ، توصیه می شود هر سه تا چهار ماه ذخیره سازی آنها را شارژ کنید. در غیر این صورت ، از دست دادن دائمی ظرفیت بین 18 تا 30 ماه اتفاق می افتد. برای طولانی شدن ماندگاری بدون شارژ ، باتری ها را در 10 درجه سانتی گراد (50 درجه فارنهایت) یا کمتر ذخیره کنید.

4- تفاوت بین باتری های قابل تعویض گرم و قابل تعویض توسط کاربر چیست؟
باتری های قابل تعویض داغ باعث می شوند تا هنگام کار یو پی اس باتری ها عوض شوند. باتری های قابل تعویض کاربر معمولاً در یو پی اس های کوچکتر یافت می شوند و برای تعویض آنها نیازی به ابزار و آموزش خاصی نیست. باتری ها قابلیت تعویض گرم و قابل تعویض کاربر را دارند.

5- اگر بار یو پی اس را کاهش دهم ، میزان عملکرد باتری چگونه تأثیر می گذارد؟
در صورت کاهش بار ، زمان باتری افزایش می یابد. به عنوان یک قانون کلی ، اگر بار را به نصف کاهش دهید ، مدت زمان کار را سه برابر می کنید.

6. اگر باتری بیشتری به یو پی اس اضافه کنم ، آیا می توانم بار بیشتری اضافه کنم؟
افزودن باتری بیشتر به یو پی اس می تواند باعث افزایش زمان باتری برای پشتیبانی از بار شود. اما افزودن باتری بیشتر به یو پی اس باعث افزایش ظرفیت یو پی اس نمی شود. مطمئن شوید که اندازه یو پی اس شما به اندازه کافی برای بار شما نیست ، سپس باتری ها را متناسب با نیازهای زمان کار خود اضافه کنید.

7. عمر متوسط ​​باتری های یو پی اس چقدر است؟
طول عمر استاندارد باتری های VRLA سه تا پنج سال است. با این وجود ، به دلیل شرایط محیطی ، تعداد چرخه تخلیه و نگهداری کافی ، عمر مورد انتظار می تواند بسیار متفاوت باشد. یک برنامه منظم از نگهداری و نظارت بر باتری داشته باشید تا اطمینان حاصل کنید که باتری های شما به پایان عمر خود می رسند.

8- آیا یو پی اس برای شارژ باتری نیاز به بارگذاری دارد؟
به طور کلی ، یو پی اس برای شارژ باتری خود به حداقل بار نیاز ندارد. یو پی اس شما پس از اتصال به یک منبع تغذیه استاندارد برق (از طریق دوشاخه ورودی یا سیم کشی) باید باتری های خود را شارژ کند بدون توجه به اینکه در صورت وجود چه مقدار بار به آن متصل است.

9. چگونه می توانید اطمینان حاصل کنید که باتری های یو پی اس از وضعیت خوبی برخوردار هستند و در صورت قطع برق حداکثر قدرت را دارند؟
شما باید یو پی اس و باتری های آن را توسط یک تکنسین آموزش دیده درست بررسی و آزمایش کنید. در مدل های کوچکتر یو پی اس ، اغلب می توانید با فشار دادن یک دکمه در پانل جلو ، یک تست خودآزمایی از واحد را شروع کنید.

10. فرار حرارتی چیست؟
فرار حرارتی زمانی اتفاق می افتد که گرمای تولید شده در یک سلول اسید سرب بیش از توانایی آن برای دفع گرما باشد ، که می تواند منجر به انفجار شود ، به ویژه در سلول های مهر و موم شده. گرمای تولید شده در سلول ممکن است بدون هیچ علائم هشدار دهنده ای رخ دهد و ممکن است در اثر شارژ بیش از حد ، شارژ بیش از حد ، آسیب فیزیکی داخلی ، اتصال کوتاه داخلی یا یک محیط گرم باشد.

11. چرا باتری ها خراب می شوند؟
باتری ها به دلایل زیادی ممکن است خراب شوند ، اما مهمترین دلایل این موارد عبارتند از:

  • دمای بالا یا ناهموار
  • ولتاژ شارژ شناور نادرست
  • پیوندها یا اتصالات بین سلولی را قطع کنید
  • از بین رفتن الکترولیت به دلیل خشک شدن یا خرابی مورد
  • عدم نگهداری / پیری.

12. عملکرد باتری به طور معمول چگونه اندازه گیری می شود؟
باتری ها به طور کلی برای 100+ تخلیه و شارژ مجدد درجه بندی می شوند. با این حال ، بسیاری از باتری ها پس از 10 بار تخلیه ، کاهش قابل توجهی در ظرفیت شارژ را نشان می دهند. هرچه شارژ باتری کمتری را بپذیرد ، زمان کمتری می تواند ارائه دهد. به دنبال باتری هایی با طراحی سرعت بالا باشید که عملکرد پایدار را برای مدت طولانی خدمات حفظ کند.



:: موضوعات مرتبط: باتری یو پی اس , ,
:: بازدید از این مطلب : 216
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

اگر شما هم از جمله افرادی هستید که می خواهید هزینه خرید و راه اندازی یو پی اس برای کرکره را بدانید، با خواندن این مقاله می توانید پاسخ سوال خود را پیدا کنید، پس تا انتها آن را مطالعه کنید. همان طور که می دانید تمام وسایل و تجهیزات الکتریکی مانند کرکره های برقی در برابر تغییرات ناگهانی ولتاژ، افت شدید ولتاژ، نوسانات برقی و قطع شدن ناگهانی جریان برق نیاز به مراقبت و محافظت دارند.

یو پی اس یا منبع تغذیه بی وقفه با تنظیم ولتاژ، تامین برق در هنگام قطع شدن جریان برق و همچنین با از بین بردن نویزها واختلالات جریان برق شهری بهترین وسیله برای محافظت از انواع کرکره برقی سوله صنعتی، مغازه ها، پارکینگ ها، فروشگاه ها، انبارها و دیگر ساختمان ها می باشد.

امروزه انواع برندهای یو پی اس در بازارهای فروش یو پی اس وجود دارد. برندهای مختلف براساس مشخصات فنی و ویژگی ها، کیفیت، طول عمر و … دارای قیمت های متفاوتی هستند. بنابراین هزینه خرید یو پی اس به نوع یو پی اس انتخاب شده بستگی دارد. البته قیمت یو پی اس به شرکتی که یو پی اس را از آن خریداری می کنید، نیز بستگی دارد. بنابراین لازم است برای داشتن یک خرید مناسب و مطمئن از شرکت های معتبر و قابل اعتماد یو پی اس مناسب برای کرکره برقی را خریداری کنید.


در بسیاری از موارد کرکره برقی ها و درب های اتوماتیک از برق DC تغذیه میشوند و نیازی به “یو پی اس” ندارند ودر عوض سیستم آنها طوری طراحی شده که در داخل رسیور ان منبع زخیره برقی با نام یو پی اس کرکره برقی استفاده شده است که با نوسان و قطعی برق شهر هیچ خللی در عملکرد آن به وجود نمی اورد.


خرید یو پی اس برای کرکره برقی
قبل از خرید یو پی اس برای کرکره برقی باید به نوع موتور آن توجه کرد. به طور کلی موتور کرکره برقی به دو گروه تقسیم می شوند. نوع اول موتورهای هستند که دارای باطری بک آپ و یو پی اس هستند، در این نوع از کرکره ها یو پی اس نصب شده به صورت اتوماتیک در مواقعی که جریان برق قطع شود و یا دچار مشکل شود وارد عملیات می شود و باعث بالا و پایین رفتن کرکره برقی می شود.


تعمیر یو پی اس کرکره برقی
تعمیر یو پی اس های کرکره برقی بر حسب نوع به دو دسته dc,ac تقسیم میشوند.از نوع dc ان دارای 2عدد باتری و برد شارژر و مدار یو پی اس است که در زمان قطعی برق همچنان فعال است و نوع دیگر ان از نوع ac بدونه باتری است که فقط زمانی که برق موجود باشد کار میکند.

با نوع کرکره ای که در بالا شرح داده شد شاید اینگونه فکر کنیم که این دستگاه برقی دیگر چه احتیاجی به استفاده از یوپی اس دارد؟ اما اگر کمی تامل کنیم میبینیم که این طور که فکر میکنیم نیست در بعضی از این کرکره ها موتور ان از برق AC تغذیه میشوند و در مقابل نوسان و قطعی برق به شدت اسیب پذیرند و نیاز به دستگاه پشتیبان دارند از این رو باید از یو پی اس کرکره برقی تغذیه کنند که در شکل زیر معرفی میشود.



:: موضوعات مرتبط: یو پی اس کرکره , ,
:: برچسب‌ها: تعمیر یو پی اس , یو پی اس کرکره برقی , سرویس یو پی اس , خرید یو پی اس کرکره برقی ,
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

تفاوت یو پی اس تک فاز و سه فاز 


یو پی اس ها در دو فرمت مختلف، تک فاز و سه فاز موجود می باشند. منابع برق اضطراری (UPS) برای محافظت از دستگاه ها، طیف وسیعی از ناهنجاری های قدرت و خرابی برق کنترل می کند. هر فرمت دارای مزایا و معایب خاص خود بوده و برای کاربرد خاص طراحی شده اند. در این بخش از  آذران یو پی اس به بررسی تفاوت یو پی اس سه فاز و تک فاز می پزدازیم.

یک مثال ساده برای نشان دادن یو پی اس، بررسی تیم پاروزنی است. تیم سه نفره توانایی بالاتری جهت مقابله با آب دارد. در حالی که یکی از افراد پاروی خود را از آب بیرون می آورد دیگری آن را بدرون آن می برد. تیم سه نفره می تواند مقدار مداوم انرژی را برای مقابه با آب فراهم کند.

یو پی اس تک فاز


تنها یک ولتاژ سینوسی، یک سیستم UPS تک فاز فقط دو سیم برای تکمیل مدار، یک هادی و یک خنثی دارد. هادی جریان الکتریکی را حمل می کند که به موجب آن جریان ولتاژ و جریان به صورت مقطعی، به طور متوسط ​​60 بار در هر ثانیه، تغییر می کند.

با یک منبع ورودی تک و یک منبع خروجی تنها به تجهیزات الکتریکی، یو پی اس تک فاز به عنوان 1: 1 نامیده می شود و می تواند توسط یک پین 3 اینچی 230 ولت متصل شود. سیستم های تک فاز برای  kVA پایینی دارند و برای کسب و کارهای کوچک و یا ادارات خانگی که نیاز به بارهای 20kVA دارند استفاده می شود.

نصب و راه اندازی یو پی اس های تک فاز آسانتر از سه فاز می باشد.

یو پی  اس سه فاز


با استفاده از سه سیگنال جداگانه، یک سیستم UPS سه فاز، ترکیبی از سه هادی (جریان متناوب)، هر یک از فاز و فاصله 120 درجه جدا از یکدیگر ساخته شده است. در نتیجه، قدرت هرگز به طور کامل به صفر نزول نمی کند، و بازده بالاتر را فراهم می کند.

یک سیستم سه فاز شامل حداقل چهار سیم است، سه نوع هادی و یک خنثی. در نتیجه، سیستم میتواند خروجی سه فاز (3: 3) یا یک خروجی تک فاز (3: 1) را پشتیبانی کند و میتواند ولتاژ تا 415V را ارائه کند

UPS های سه فاز، برای کسب و کارهای بزرگ با نیاز بالا kVA ، مراکز داده و تاسیسات صنعتی، می توانند مقادیر زیادی از قدرت را در فاصله ای وسیع یا منطقه ای توزیع کنند.



:: برچسب‌ها: یو پی اس , یو پی اس سه فاز , یو پی اس تک فاز ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

استابلایزر چیست؟


استابلایزر یا تثبیت کننده ولتاژ برق ، دستگاهی است که نوسانات ولتاژ برق شهر را تثبیت کرده و به تجهیزات الکتریکی مصرف کننده می فرستد. عمده ترین عوامل خرابی تجهیزات الکتریکی، نویزها ، افزایش یا افت ولتاژ و یا قطع و وصل ناگهانی ولتاژ بوده که موجب بروز خسارتها بسیاری در بخش های حساس و اصلی دستگاه همچون موتور ، کمپرسور ، پاور و یا مدارهای الکترونیکی آنها اتفاق می افتد . به همین منظور به جهت حفاظت از تجهیزات الکتریکی خانگی ، صنعتی ، پزشکی ، مخابراتی ، نظامی و ... می باید از استابلایزر بهره برد.


استابیلایزر فاراتل مدل STB2000

مناسب سیستم‌های کامپیوتری و دستگاه‌های الکترونیکی خانگی و اداری، نظیر کامپیوتر های شخصی و لوازم جانبی آن، سیستم های صوتی و تصویری،Setup Box ها،  سیستم های کنترل و نظارت تصویری، درب بازکن های اتوماتیک، کنسول های بازی، ماشینهای اداری، تلفن های سانترال و معمولی و....

  • طراحی شده برای استفاده رومیزی
  • دارای  سیستم حفاظت در مقابل ولتاژ ورودی و خروجی خارج از محدوده مجاز
  • دارای فیلتر جهت حفاظت دستگاه‌های مصرفی در مقابل نویزها و اختلالات برق شهر
  • مجهز به مدار تاخیر (10 ثانیه)جهت حفاظت دستگاه‌های مصرفی هنگام قطع و وصل برق شهر
  • حفاظت در مقابل رعد و برق و تغییرات ناگهانی برق شهر

 استابلایزر فاراتل


استابیلایزر فاراتل مدل STB2000 مخصوص سیستم‌های کامپیوتری، با مشخصات منحصر به فرد به نحوی طراحی و ساخته شده که بخوبی می‌تواند از دستگاه‌های الکترونیکی خانگی و اداری در مقابل نوسانات و اختلالات برق شهر، خطرات ناشی از رعد و برق و غیره محافظت نماید.
استابیلایزر STB2000 تمام اتوماتیک بوده و نیازی به خاموش کردن ندارد و با تنظیم و تثبیت ولتاژ برق شهر بطور اتوماتیک، ولتاژ مناسب را به دستگاه‌های خانگی و اداری می‌رساند.
استابیلایزر STB2000 مجهز به سیستم حفاظت در مقابل افزایش دمای داخلی می‌باشد و در صورتیکه درجه حرارت داخلی دستگاه از حد استاندارد تجاوز کند، برق خروجی دستگاه بطور اتوماتیک قطع می‌شود. در این حالت اگر بار بیش از حد مجاز به دستگاه متصل شده است، آن را از خروجی جدا نمایید. 

STB2000 نیاز به نصب ندارد کافیست دوشاخه مصرف کننده را به پورت خروجی دستگاه متصل و استابلایزر(ترانس) را به برق وصل نمایید.

پس از گذشت زمان تاخیر مجاز دستگاه بصورت نرمال کار خواهد کرد.



:: موضوعات مرتبط: استابلایزر , ,
:: برچسب‌ها: قیمت استابلایزر فاراتل , استابلایزر فاراتل , فاراتل مدل stb2000 ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 12 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

نکات ایمنی اتاق باتری در نگهداری و تعمیر یو پی اس

تمامی تجهیزات الکترونیکی برای داشتن عمر مفید بالا، نیازمند توجه در نگهداری و استانداردهای این کار هستند. UPS و باتری یو پی اس از این قاعده مستثنی نیست. در این مقاله با نکات مهم در نگهداری و افزایش عمر UPS و باتری UPS آشنا می‌شویم.

در قلب هر سیستم UPS باتری هایی وجود دارد که نیاز به نگهداری و رعایت نکات ایمنی دارند. حتی یک مرکز داده ممکن است
نیاز به استخدام مشاوران و شرکت هایی جهت کمک به نگهداری از اتاق باتری یو پی اس و تعمیر یو پی اس داشته باشد.

باتری رک مسائل مربوط به کابینه: قفسه های باتری و کابینت باید طبق وزن و اندازه باتری ها طراحی شده باشد. جنس قفسه ها باید مواد مقاوم در برابر خوردگی و یا مواد غیر هدایت کننده مانند فایبر گلاس باشد.
مسائل مربوط به کفپوش: آیا کف پوش قادر به تحمل وزن قفسه ها می باشد.
مسائل مربوط به سقف: به طور پیش فرض، سقف اتاق باطری یو پی اس باید صاف باشد تا اطمینان حاصل شود
که  گاز هیدروژن از آن خارج می شود
مسائل مربوط به حفاظت از آتش: آتش خاموش کننده های قابل حمل دی اکسید کربن باید ارائه شده و در دسترس باشد.
مشکلات زمینی: تمام قفسه های باتری و کابینت های مرتبط با یو پی اس سیستم ها باید NEC کد سیم سبز اتصال به تمام قفسه باتری را داشته باشد.

لامپهای اتاق باتری: لامپ های ضد آب با سازه های ضد انفجار توصیه می شود و باید به دیوار وصل و یا معلق شوند
بیش از 50 سانتیمتر از سقف فاصله داشته باشند. اما به طور مستقیم بالای باتری ها و یا واحدهای شارژ متصل نباشند. چراغ روشن باید بسته شود برای جلوگیری از انباشت گاز.

سیستم های زنگ هشدار از راه دور: در صورت امکان سیستم های باتری باید به زنگ هشدار مجهز باشند
سیستم های نظارت بدون این سیستم ها، مشکلات باتری ممکن است تا زمان قطع برق شناخته نشوند، که منجر به خسارات زیادی در زمان قطعی برق می شود.

نکات مهم در نگهداری و افزایش عمر UPS و باتری UPS

  • انتخاب UPS با توان بالاتر باعث می‌شود یو پی اس از حداکثر توانش استفاده نکند و در نتیجه UPS، عمر بیشتری خواهد داشت.
  • UPS های آنلاین، به دلیل ماهیتشان، مدام در حال کار هستند در نتیجه فرسودگی در قطعات در این نوع UPS بیشتر است پس با توجه به مورد مصرف، بهتر است یو پی اس آفلاین یا اینترکتیو تهیه کنید تا هزینه‌ها کم‌تر شود. از جمله موارد مصرف UPS های آنلاین، در کنار ژنراتورهاست و باید قطعاتی با کیفیت بالا که البته پرهزینه است استفاده شود.
  • مطابق با نیازها و شرایطی که در کاتالوگ UPS آمده، از دستگاه استفاده و نگهداری کنید. مثلا دمای محیطی که UPS در آن نصب می‌شود با دمای تایید شده برای آن یکی باشد چرا که عدم رعایت این محدوده دما، باعث کم شدن عمر یو پی اس و باتری آن می‌شود.
  • به صورت دوره‌ای، UPS را سرویس و شارژ نمایید.

بهترین دما برای نگهداری از باتری یو پی اس
مسائل مربوط به کنترل دما: برای عملکرد باتری مطلوب، دمای اتاق باتری باید در یک نقطه ی ثابت نگه داشته شود. بهترین دما
77 درجه فارنهایت. درجه حرارت زیر 77 درجه فارنهایت عمر باتری را افزایش می دهد اما عملکرد را در هنگام تخلیه سنگین کاهش می دهد. دمای بالای 77 درجه فارنهایت عملکرد باتری افزایش می یابد، اما طول عمر کاهش می یابد.
سیستم های تهویه مطبوع: اتاق های باتری باید با یک سیستم تهویه مناسب تهیه شوند
تهویه مستقیم مستمر از اتاق باطری برای ممنوعیت افزایش گاز هیدروژن بالقوه انفجاری.

گاز هیدروژن سبک تر از هوا و بسیار قابل اشتعال است. افزایش زیاد گاز هیدروژن در سقف افزایش خواهد یافت ممکن است خطرناک باشد.
ذباید حاوی مقادیر نیتروژن باید به اندازه کافی حاوی پتاسیم اسید پتاسیم از ترک خورده یا
باتری های نشت مقدار مناسب مواد جاذب و عامل خنثی سازی اسید باید در اتاق نگهداری شود
استفاده در عملیات انهدام و پاکسازی نشتی.
هر اتاق باتری باید ترکیبی از پاک کننده چشمی چشم / ایستگاه دوش داشته باشد
این ایستگاه های دوش باید یک هشدار جریان آب داشته باشد که در یک ایستگاه از راه دور کنترل می شود
اگر یک فرد در معرض اسید باتری باشد، باید بتواند دوش بگیرد.

 

شارژر باتری، موثر در عمر باتری
برق شهری، متناوب است و تجهیزات الکترونیکی از برق متناوب استفاده می‌کنند اما تمامی باتری ها برق مستقیم تولید می‌کنند، بنابراین قسمتی از یو پی اس به نام شارژر (Charger)، کار تبدیل برق متناوب به برق مستقیم را برای شارژ باتری ها انجام می‌دهد. با توجه به اینکه برق شهری از نوع جریان متناوب است و برق مورد استفاده باتری‌ها، جریان مستقیم، بخشی از UPS ها، به عنوان شارژر، وظیفه تبدیل جریان متناوب به جریان مستقیم را برعهده دارد.

شارژر UPS از موارد بسیار مهم و موثر در طول عمر باتری UPS است.



:: موضوعات مرتبط: باتری یو پی اس , ,
:: برچسب‌ها: باتری یو پی اس , تعمیر یو پی اس , سرویس یو پی اس ,
:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

يو پي اس دوربين مدار بسته بسيار پراهميت است. دوربين مدار بسته نيازمند دستگاهي است که بتواند اتصال برق را براي دوربين بصورت بيست و چهارساعته و بدون قطعي برق تضمين نمايد. بطور کلي يک دوربين مدار بسته زماني کارايي دارد که بصورت دائم به برق متصل باشد. چرا که تنها زمان کوتاهي قطعي برق ميتواند منجر به وقفه در ضبط و به خطر افتادن امنيت مکان مورد نظر در آن بازه زماني گردد.اينجاست که اهميت خريد يو پي اس براي دوربين هاي مدار بسته بسيار پر اهميت مي شود با توجه به تنوع سيستم هاي يو پي اس موجود متناسب با اين ابزار، بايد در انتخاب بسيار دقت نمود. در ادامه نکات لازم براي انتخاب صحيح يو پي اس متناسب با سيستم هاي دوربين مدار بسته به تفصيل بيان ميگردد.

يکي از چالش هاي سيستم نظارت تصويري و دوربين هاي مداربسته وقوع قطعي برق مي باشد. قطع برق چه توسط عامل انساني و چه به صورت مشکل فني باعث از کار افتادن دوربين هاي مداربسته مي شود. براي حل اين مشکل، UPS ها پا به عرصه نهاده و به صورت اضطراري، برق بي سيم را تامين مي کنند. باتري يو پي اس در زمان وصل برق شارژ و در زماني که برق قطع مي شود به عنوان منبع تغذيه عمل مي کند.


راه حل برق هميشگي براي دوربين هاي مداربسته
سيستم UPS ها تامين کننده سيستم برق اضطراري براي دستگاه هاي برقي مي باشند، UPS ها داراي باتري هايي مي باشند که مي توانند تا مدت مشخص برق را در زماني که برق قطع مي باشد تامين کنند.

چگونه مي توان زمان تامين برق UPS را مشخص کرد ؟
در ابتدا بايد تعداد دوربين ها را مشخص نموده و ميزان مصرف آن ها را در يک ساعت را حساب کنيد. سپس ميزان نيازتان را مشخص کنيد و متناسب با آن باتري و UPS خود را انتخاب کنيد .

تفاوت باتري با ups چيست ؟سيستم ups به مجموعه تامين برق در زمان قطع برق گفته مي شود ، ولي باتري تنها قسمتي از ups مي باشد که محل ذخيره ي برق مي باشد.

تفاوت ups دوربين مداربسته با ساير ups ها چيست ؟

سيستم UPS ها و سيستم برق اضطراري دوربين مداربسته متناسب با نياز شما انتخاب مي شود و خروجي 12 ولت با تعداد خروجي مشخص دارد که هر خروجي تامين کننده يک دوربين خاص مي باشد ولي UPS هاي معمولي برق 220 ولت مي دهد.

سيستم UPS هاي مخصوص دوربين مداربسته مقرون به صرفه تر از UPS هاي 220V مي باشد .

سيستم UPS ها تضمين کننده ي خوبي براي ثبت و ضبط تصاوير در زمان قطع برق مي باشد.

پارامتر هايي مانند نوع UPS و نوع باتري زمان برق رساني همگي در قيمت UPS تاثير گذارند.

توصيه مي شود براي انتخاب UPS مناسب حتما با کارشناسان مجرب مشورت نماييد.



:: موضوعات مرتبط: یو پی اس دوربین مداربسته , ,
:: برچسب‌ها: تعمیر یو پی اس , یو پی اس دوربین مدار بسته , سرویس یو پی اس ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

يو پي اس چيست؟

Uninterruptible power supply عبارت تکميلي UPS مي باشد که يک منبع الکترونيکي مي باشد که وظيفه آن تامين بدون وقفه توان مورد نياز بار مصرف برق مي باشد که بين برق شهر و دستگاه مصرف کننده قرار مي گيرد. UPS را منبع تغذيه بدون وقفه نيز مي گويند.

 

يو پي اس آسانسور

امروزه کمتر پيش مي آيد ساختمان هايي را مشاهده کنيد که در آن ها آسانسور نباشد. آسانسور به نوعي يک وسيله حمل و نقل بار و مسافر در بين طبقات مي باشد که افراد مي توانند با قرار گرفتن در محوطه دروني آن در زمان کوتاهي به دور از خستگي در بين طبقات جا به جا شوند.

با توجه به اين موضوع که در حال حاضر ساکنين شهرهاي پرجمعيت به سمت ساختمان هاي مسکوني در ارتفاعات بسيار زندگي مي کنند بنابراين استفاده از آسانسور داراي اهميت مي باشد که بايد در جهت نصب و راه اندازي او تمام موارد ايمني نيز رعايت شود.

ows_d39fa7c4-374e-489f-9e83-0eacd06d532a.jpg?fit=crop&crop=faces

 

مشکلات ناشي از قطع برق در آسانسور

از آنجا که آسانسور يک وسيله الکترونيکي-مکانيکي مي باشد و به طور مستقيم با برق شهري تغذيه مي شود اين امکان وجود دارد با قطع برق شهري آسانسور هم متوقف شود که در چنين مواقعي بايد راه حل مناسبي از قبل طراحي شده باشد

آسانسور کالايي لوکس مي باشد که معمولا در ساختمان هايي که ارتفاع آن ها 7 متر مي باشد طبق مقرارت ملي ساختمان نصب مي شود. تصور اينکه در زمان قطعي برق داخل آسانسور گير کرده باشيد وحشتناک مي باشد.

موقعي که برق ساختمان قطع شد يا براي چند دقيق و يا براي چند ساعت آسانسور و بالابر از کار مي افتد و اين زماني ممکن است اتفاق بيافتد که افراد داخل آن حضور و از آن استفاده کنند و در اين شرايط ممکن است آسانسور در بين طبقات گير افتاده و محبوس شود.

در اين ميان امکان دارد افراد کودک و افراد مسن داخل آسانسور حضور داشته باشند و حتي افرادي که داراي بيماري هاي قلبي و تنگي نفس که در اين صورت خسارت هاي مالي و افراد از نظر روحي و جاني آسيب ببينند.

يو پي اس آسانسور با توجه به عواملي همچون مدت زمان قطعي برق، ظرفيت موتور آسانسور، نوع آسانسور، يا محل قرارگيري آسانسور در محل مسکوني يا تجاري و… توليد مي شود.

 

يو پي اس آسانسور و مزاياي آن

زمانيکه منبع اصلي برق قطع مي شود يو پي اس به صورت اتوماتيک به باتري متصل شده و به تغذيه بارهاي متصله ادامه مي دهد و هنگامي که منبع اصلي برق دار شود يو پي اس آسانسور نيز به صورت اتوماتيک به اين منبع برقي متصل شده و مجدد شروع به شارژ ياتري مي کند. مدت زمان اتصال يو پي اس به باتري در مواقع قطعي برق حدود چند ميلي ثانيه است که بدون قطعي مي باشد.

 

کاربرد يو پي اس براي آسانسور و بالابر

يکي از کارهايي که مي توان براي محافظت از قطعات و برد هاي به کار برده شده در آسانسور و جلوگيري از خاموشي بي موقع آن به کار برد استفاده از يو پي اس براي اسانسور و بالابر مي باشد.

اين مدل از يو پي اس که مخصوص استفاده براي آسانسور و بالابر طراحي و ساخته شده است، مي تواند با قرار گيري مابين برق شهري و منبع تغذيه آسانسور نوسانات برق شهري را خنثي نموده و برق يکنواختي را به جهت استفاده آسانسور در اختيار آن قرار دهد، با اين کار مطمئنا قطعات و برد هاي استفاده شده در موتور آسانسور براي مدت زمان بسيار بيشتري کار نموده و هزينه تعمير و نگهداري آسانسور به حد قابل توجهي کاهش پيدا خواهد نمود.

يو پي اس علاوه بر تامين انرژي و برق اضطراري آسانسور و ساير دستگاه هاي اکترونيکي مي تواند در زمان نوسانات و نويزهاي برق که ممکن است در خود سيستم داخلي و حتي در ورودي برق شهري باشد محافظت کرده و باعث افزايش طول عمر آسانسور و متصلات آن و يا ساير دستگاه هاي الکترونيکي شود.

ويژگي هاي يو پي اس آسانسور

  • کاملا اتوماتيک مي باشد و نيازي به مداخله هاي دستي ندارد
  • در سايزهاي کوچک مي باشد که به راحتي مي توان آنها را در راه پله ها و اتاقک آسانسور نصب کرد
  • به دليل استفاده از انرژي الکتريکي بجاي سوخت هاي اشتغال زا بسيار ايمن مي باشند
  • فاقد آلودگي و صدا براي محيط هستند

 

قيمت يو پي اس آسانسور:

يو پي اس ها با برندهاي گوناگون در بازار موجود مي باشد. اين يو پي اس ها بسته به کيفيت و نوع باتري به کار رفته درون يو پي اس متفاوت مي باشند. يو پي اس آسانسور معمولا نياز به يو پي اس ها قوي خواهند داشت. جهت خريد يو پي اس با بهترين و مقرون به صرفه ترين قيمت با مشاورين آذران يو پي اس تماس حاصل فرماييد.

 



:: موضوعات مرتبط: قيمت يو پي اس , یو پی اس آسانسور , ,
:: برچسب‌ها: قیمت یو پی اس آسانسور , یو پی اس آسانسور , قیمت یو پی اس , تعمیر یو پی اس آسانسور ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

يو پی اس پکيج ديواری

 

با پيشرفت تکنولوژي دستگاه هاي بسياري وارد زندگي روزمره انسان شده اند که هر يک براي بهبود وضعيت زندگي انسان ها و افزايش سطح رفاه و آسايش وي نقشي را در زندگي ايفا مي کنند. يکي از جمله دستگاه هايي که با پيشرفت تکنولوژي و صنعت به زندگي انسان ها وارد شده است پکيج هاي ديواري مي باشند. اين پکيج ها به نوعي توانسته اند هم جانشين مناسبي براي آبگرمکن ها و هم موتور خانه هاي قديمي باشند به کمک جريان برق اين امکان را براي شما فراهم مي کنند تا همواره آب گرم مورد نياز شما تامين شده و بتوانيد براي شستن ظروف و يا حمام نمودن و حتي گرم کردن منزل به کمک رادياتور ها از آن کمک بگيريد.

پکيج ديواري و زميني سيستمي مي باشد که به جاي موتورخانه مرکزي مي تواند به تأمين همزمان آب گرم مصرفي و آب گرم شوفاژ براي واحدهاي آپارتماني بپردازد و به آساني به جاي يک کابينت ديواري يا زميني نصب شود. اين دستگاه علاوه بر بازدهي انرژي بالاتر و مصرف سوخت پايينتر (نسبت به موتور خانه مرکزي) سبب از بين رفتن لوله کشي هاي فراوان در ساختمان و نيز مستقل شدن هر يک از واحدها از نظر گرمايش و تأمين آب گرم مصرفي شود. يکي از نيازهاي اين سيستم اتصال به يو پي اس مي باشد.

پکيج ها از بسياري از لحاظ داراي برتري هاي بيشتري نسبت به استفاده از آبگرمکن هستند اما بايد اين نکته را به خاطر داشته باشيد که پکيج يک وسيله الکترونيکي است و مي بايست براي اينکه کارکرد خود را داشته باشد به برق شهري متصل شده و از آن تغذيه نمايد. همانطور که ميدانيد برق شهري داراي نوسانات و اختلاف ولتاژهاي بسياري مي باشد که اين امکان را دارند که در مدت زمان کوتاهي برد ها و قطعات به کار برده شده در پکيج ديواري شما را از بين برده و باعث سوختگي بخشي از پکيج و يا تمام آن شود.

در تابستان که هواي دما بالا است و ضريب استفاده از برق در کشور از ميزان استاندارد بالاست برق بصورت مداوم قطع ميشود. ممکن است در زمستان هم به دليل سرد شدن بيش از اندازه هوا و از کار افتادن ترانس هاي توليد برق مدام با قطعي روبرو شويم.

براي اين که چه در تابستان و چه در زمستان در حين قطعي برق بتوانيم از آب گرم و نيز سيستم گرمايش استفاده کنيم و پکيج را از قطعي و نوسانات برقي دور نگه داريم بهتر است از منبع تغذيه بدون وقفه يا يو پي اس استفاده کنيم.

از آن جهت که در حال حاضر خريد و حتي تعمير پکيج ديواري هزينه بسيار زيادي را مي تواند براي شما به همراه داشته باشد از اين رو توصيه ميکنيم تا با انجام اقدامات مناسب مانند خريد يک یو پی اس پکیج دیواری از بروز چنين اتفاقاتي جلوگيري نماييد.

يو پي اس پکيج ديواري

سؤالات متداول تعمير يو پي اس

 

هزينه و قيمت تعمير يو پي اسUPS چقدر است؟

تعمير يو پي اسUPS يک کار حرفه اي است که نياز مهارت و تجربه ي بالا دارد. تعمير و سرويس يو پي اسUPS بايد به صورتي انجام شود که يو پي اسUPS مانند روز اول کار کند. شما بايد به دنبال فرد متخصصي باشيد که نه‌ تنها از پس‌کار تعمير به‌ خوبي بربيايد، بلکه متخصص خوبي در زمينه تعميرباتري , تعمير برد الکترونيکي باشد. اگر شما کار را به فرد ماهر واگذار کنيد خواهيد ديد که چطور با هزينه کم مي‌ توانيد صاحب يک يوپي اسUPS نو شده و ديگر زير بار هزينه سنگين خريد يوپي اس جديد نرويد.

 

دستمزد خدمات چطور محاسبه مي‌ شود؟

بسته به نوع خدمات، لوازم جانبي بکاررفته و نوع يو پي اس تعميري، ميزان دستمزد تعميرکار يو پي اس متغير است.

 

نحوه پرداخت دستمزد به چه صورتي است؟

تعميرکار بعد از بررسي قيمت نهايي مقداري از هزينه که شامل خريد لوازم مي‌ شود را از کارفرما دريافت مي‌ کند و معمولا بقيه مبلغ مانده را بعد از اتمام کار مي‌ گيرد.

 

ميزان کار

اينکه کل پروسه تعميريو پي اس چقدر کاربرده به وضوح بر قيمت تاثيرگذار است. توجه داشته باشيد که در صورت نياز به دانستن دقيق قيمت تعمير يو پي اس مي توانيد با مشاوران و متخصصان تعميريو پي اس تماس بگيريد و اطلاعات دقيق تري کسب کنيد.

 



:: موضوعات مرتبط: قيمت يو پي اس , ,
:: برچسب‌ها: قیمت یو پی اس , یو پی اس پکیج , تعمیر یو پی اس , سرویس یو پی اس ,
:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 شهريور 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سامان

مرکز تعمیرات یو پی اس UPS

بهترین روش برای امنیت بالاتر دستگاههای الکترونیکی و سیستم های صنعتی، استفاده از یو پی اس است. اما یو پی اس شما نیاز به نگهداری، تعمیر و یا حتی سرویس دارد تا پس از بروز مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری از خرابی دستگاه پیشگیری شده و دستگاه شما کمترین آسیب را ببیند. 

در همین راستا بهترین امکانات را با توجه به ویژگی های مشتری و نیازهای قبل و بعد از فروش از قبیل آموزش کامل محصولات مشاوره قبل از خرید دستگاه یو پی اس و گارانتی محصولات به مدت 18 ماه ارائه می نماید.

خدمات و سرویس های شرکت آذران الکترونیک:

1) ارائه خدمات سرویس و نگهداری یو پی اس UPS در سریع ترین زمان ممکن به مشتریان در سطح ایران.
2) ارائه خدمات گارانتی یو پی اس های تعمیر شده در طول دوره.
3) ارتباط دائم با مشتریان شرکت حتی در ساعات غیر اداری.
4) ثبت سوابق و بایگانی اطلاعات مشتریان برای ارائه خدمات بهتر.
4) برگزاری دوره های آموزشی برای کارکنان اداره جات و سازمان ها و کارخانجات به درخواست مشتری.

جهت تعمیرات یو پی اس با ما تماس بگیرید:

 

۰۲۱-۸۸۸۱۰۴۳۱

 

آذران یو پی اس خود را متعهد به ارائه آخرین تکنولوژی روز با بالاترین کیفیت می داند. محصولات شرکت آذران الکترونیک الوند، با بالاترین کیفیت و با استفاده از بهترین قطعات تولید می شوند تا بیشترین کارایی و دوام را داشته باشند، آذران یو پی اس به کمک آحرین تکنولوژی های روز و کادری مجرب ارائه بهترین کیفیت در محصولات و کسب رضایت مشتریان گرامی را از وظایف خود می داند.
تیم پشتیبانی شرکت آذران یو پی اس با بیش از دو دهه سابقه درخشان متشکل از کادری مجرب و دوره دیده و با تجربه در زمینه الکترونیک قدرت و تعمیر یو پی اس متصدی ارائه خدمات به مشتریان گرامی می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 مرداد 1399 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد